Xiaomi Smart Band 8 Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazıda Xiaomi Smart Band 8 özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte şık tasarımıyla öne çıkan akıllı bileklik!

Çin merkezli üretici tarafından yapılan duyuruyla beraber Xiaomi Smart Band 8 özellikleri belli oldu. Peki, Xiaomi marka yeni akıllı bileklik neler sunuyor? Bu yazıda oldukça şık tasarımıyla ön plana çıkan cihaza dair merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Xiaomi tarafından düzenlenen etkinlikte Xiaomi 13T serisi ve Xiaomi Watch 2 Pro modelinin yanı sıra Smart Band 8 de yer aldı. Nisan ayında Çin'de tanıtılan akıllı bileklik modeli, dünya genelinde pek çok ülkede satışa sunulacak.

Xiaomi Smart Band 8 Özellikleri Listesi

  • Ekran Boyutu: 1,62 inç
  • Ekran Çözünürlüğü: 192 x 490 piksel
  • Ekran Teknolojisi: AMOLED
  • Ekran Yenileme Hızı: 60Hz
  • Ekran Parlaklığı: 600 nit
  • Boyutlar: 48 x 22,5 x 10,99 mm
  • Ağırlık: 27 gram
  • Batarya Kapasitesi: 190 mAh
  • Batarya Ömrü: Standart kullanımda Always on Display (AOD) özelliği kapalıyken 16 güne kadar, AOD açıkken güne kadar.

Xiaomi, akıllı telefon modellerinin yanı sıra akıllı bileklikleriyle de ön plana çıkıyor. Şirket tarafından üretilen giyilebilir cihazlar çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. Şirket 18 Nisan tarihinde Xiaomi Smart Band 8 isimli bir akıllı bileklik modeli tanıtarak giyilebilir cihaz envanterine yeni bir ürün daha ekledi.

1,62 inç ekran büyüklüğüne sahip olan akıllı bileklik, AMOLED ekran üzerinde 192 x 490 piksel çözünürlük ve 60Hz yenileme hızı sunuyor. 600 nit ekran parlaklığıyla dikkat çeken üründe 190 mAh batarya kapasitesi mevcut.

48 x 22,5 x 10,99 mm boyutlarındaki cihaz yürüyüş, bisiklet sürme, koşu dahil olmak üzere 150'den fazla spor modunu destekliyor. Akıllı bileklik ayrıca kalp atış hızı takibi, uyku takibi, SpO2 ve daha birçok özelliğe sahip.

Cihazın tek şarj ile standart kullanımda Always on Display özelliği kapalıyken 16 güne kadar, söz konusu özellik açıkken 6 güne kadar pil ömrü sunduğu belirtiliyor.

Xiaomi Smart Band 8 Fiyatı

Çok şık bir tasarıma sahip olan Xiaomi Smart Band 8 modeli 1.149 TL'ye fiyata satılıyor.

Xiaomi 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatları
MOBİL

Xiaomi 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatları

Çok şık bir görünüme sahip olan Xiaomi 14 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor. Peki, Çin merkezli üretici tarafından piyasaya sürülen telefonlarda hangi donanım bileşenleri yer alıyor? Bu rehberde Xiaomi marka yeni akıllı telefon modellerine dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

Xiaomi tarafından üretilen yeni akıllı bileklik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR