Zula Sistem Gereksinimleri Neler? Zula Kaç GB?

Zula sistem gereksinimleri neler? Zula kaç GB? Bu ve buna benzer soruların yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte popüler oyuna dair detaylar!

Zula sistem gereksinimleri, çevrim içi tabanlı popüler video oyunu Zula'yı oynamak isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Bu rehberde bilgisayarın oyunu sorunsuz şekilde oynatıp oynatmayacağını gösteren önerilen ve minimum sistem gereksinimlerini paylaştık.

Zula, üst seviye bir grafik kalitesi sunmasına ve özellik bakımından oyunculara zengin bir deneyim yaşatmasına rağmen bugün yayımlanan pek çok video oyununun aksine pahalı donanım parçalarına sahip olmanızı gerektiren bir oyun değildir.

Oyunu oynamak için çok iyi ve pahalı bir bilgisayara sahip olunmasının bir gereklilik olmaması, Zula'yı oyuncular için de cazip bir seçenek hâline getiriyor.

Zula Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 (32 bit)
  • RAM: 2 GB
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000 / AMD Radeon R5 M320
  • İşlemci: Dual Core 2.4 GHz

En iyi ücretsiz FPS oyunları arasında yer alan Zula'yı düşük ayarlarda oynayabilmek için bilgisayarlarda en az Intel HD Graphics 4000 ya da AMD Radeon R5 M320 ekran kartının olması gerekiyor. Çok sayıda oyuncu tarafından oynanan oyun için en az 2 GB RAM'e ihtiyaç duyuluyor.

Zula Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 (64 bit)
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 520 / Radeon R7 M260
  • İşlemci: Dual Core 3.0 GHz

Önerilen sistem gereksinimlerine göre popüler video oyununu yüksek ayarlarda oynamak için ekran karıt tarafında en az Intel HD Graphics 520 veya Radeon R7 M260 isteniyor. 4 GB RAM'e ihtiyaç duyan Zula için en az Dual Core 3.0 GHz gerekiyor.

Zula Kaç GB?

6 GB boyutunda olan kurulum dosyasını bilgisayara yüklemek için depolama tarafında 9 GB civarında kullanılabilir alanın olması gerekiyor. Dolayısıyla depolama alanında yeterli miktarda boş alan yoksa yükleme işlemi başarısız olur.

Artık oynamadığınız oyunları bilgisayardan kaldırarak kullanılabilir alan miktarını artırabilirsiniz. İster Windows'un kendi aracını isterseniz program kaldırma araçları kullanarak PC'deki oyunları ve programları kolayca silebilirsiniz.

Zula Karakterleri ve Hikâyeleri

  • Demir Erez
  • Zeynep Yılmaz
  • Eşref Dayı
  • Yunus Şanlı
  • Recep Arslan
  • Azad Kara
  • Cengiz Kaya
  • Şamil Dudayev
  • Şahin Kılıç
  • Shahram Shams

Demir Erez

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğan Demir Erez, Kara Harp Okulu'nu üstün başarı ile bitirdikten sonra bordo bereli olmuştur. Yer aldığı operasyonlardan birinde tehlikeli yapılanmayla ilgili kritik bilgiler edinmiş ve devletin içine sızmış tehlikelerin tamamını ortadan kaldırmaya başlamıştır.

Tehlikeli yapılanma, Erez'i ortadan kaldırmak için Gladyo'yu kiralamıştır. Demir'in düğün salonu, Gladyo tarafından basılmıştır. Bunun sonucunda canından çok sevdiği nişanlısı ile çoğu akrabasını kaybetmiştir. O günden sonra intikam almaya odaklanmış ve Zula teşkilatını kurmuştur.

Zeynep Yılmaz

Manisa'da doğmuş ancak Ankara'nın efsane polislerinden biri olarak nam salmış babası Akın Yılmaz'ın görevinden ötürü çocukluğunun tamamını Ankara'nın Çinçin mahallesinde geçirmiştir. Zeynep Yılmaz'ın polislik hayali daha küçük yaşlarda başlamıştır.

Babası gibi başarılı bir polis olmak için çıktığı yolda henüz Polis Akademisine katıldığı yıl içinde babasının ölümü ile yüzleşmiştir. Uzun bir süre boyunca babasının katilinin Şahin Kılıç olduğunu zannetse de sonunda asıl katilin Gladyo olduğunu öğrenmiştir.

Tek hedefi Gladyo'yu bitirmek olan Zeynep Yılmaz'ı bizzat amcası gibi sevdiği Şahin Kılıç eğitmiştir. Yılmaz, Kılıç'ın ısrarı ile Polis Akademisine geri dönmüş ve birincilikle mezun olmuştur.

Eşref Dayı

Eşref Dayı hakkında İzmir, Ödemişli olduğu dışında bir bilgi yoktur. Gizemli bir geçmişe sahip olan Eşref'in Çakırcalı Mehmet Efe'nin soyundan geldiği söyleniyor.

Yunus Şanlı

Trabzon'da doğan Yunus Şanlı, askerliğini komando olarak tamamladıktan sonra memleketine geri dönmüştür. Balıkçı teknesi kimliği belirsiz kişiler tarafından sabote edilen Şanlı, bu saldırı sonucunda hem mürettebatını hem de kardeşini kaybetmiştir. Saldırının arkasındakini bulmak için çıktığı yolda komutanı Recep Arslan ile karşılaşmıştır.

Recep Arslan

Adana'da doğan Recep Arslan, askerliğini komando er olarak tamamlamıştır. Görevini tamamladıktan sonra Jandarma Özel Hareket Timi'ne katılan Arslan, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli operasyonlara katılmıştır.

Önemli bir operasyonda içeriden bilgi sızdırılmış ve bunun sonucunda da pusuya düşürülerek ağır yaralanmıştır. Meydana gelen olayın ardından gazi unvanı ile emekli edilen Arslan, kendisine kendisini pusuya düşüren köstebekleri bulacağına söz vermiştir.

Azad Kara

Diyarbakır'da doğan Azad Kara, askere gidene kadar babası ile beraber bakırcılığa devam etmiştir. Askerde tanıştığı Demir Erez'in saldırıya uğradığını öğrendikten sonra İstanbul'a gelen Kara, Zula ekibine katılmıştır.

Cengiz Kaya

Ailesini küçükken kaybeden Cengiz Kaya, doğduğu şehir Konya'da kabadayıların yanında yetişmiştir. Cesareti ve bağlılığı ile hızla yükselip nam salan Kaya, Konya'nın ünlü kabadayısı Pala Hasan'a öz oğlu kadar yakın olmuştur.

Pala Hasan'ın oğlu, silah ticareti gibi işlere girmek istemiştir ancak babası buna karşı çıkmıştır. Ali, bunu yapabilmek için Gladyo ekibine katılmıştır. İvan'ın yönettiği operasyonda Pala Hasan hayatını kaybetmiş, Cengiz Kaya ise yaralanmıştır. İntikam almaya karar veren Kaya, Demir Erez ile karşılaşmıştır ve Zula'ya katılmıştır.

Şamil Dudayev

Çeçenistan'da çiftçilik ve avcılık ile uğraşan aile babası Şamil Dudayev, Gladyo'nun düzenlediği operasyon yüzünden ailesinin tamamını kaybetmiştir. Gladyo'yu takip ederek İstanbul'a gelen Dudayev, sınır ötesi görev esnasında tanıştığı Demir Erez ile karşılaşmıştır.

Şahin Kılıç

Ankara'da doğan Şahin Kılıç, Terörle Mücadele biriminde senelerce görev yapmıştır. Teşkilât içerisinde bir efsane olarak tanımlanan Kılıç'ın seveni olduğu kadar düşmanı da giderek çoğalmıştır.

Kılıç'ın operasyonlarından rahatsız olan bir örgüt, onun akademiden en yakın arkadaşı olan Akın'ı öldürmüş ve suçun Kılıç'ın üzerine kalmasını sağlamıştır. Kılıç, hapishaneye götürüldüğü sırada infaz edilecekken Demir Erez tarafından kurtarılmıştır.

Shahram Shams

Tahran'da doğan Shahram, yakın arkadaşı ile Orta Doğu'da yaşanan gerilimleri alevlendiren grubun izini sürerken radar üssünü basmıştır. Çatışma esnasında tüm arkadaşlarını kaybeden Shams, ağır yaralanmıştır. Aynı üsse operasyon düzenleyen Zula, Shahram'ı ağır yaralı vaziyette bulmuştur.

Birkaç gün sonra uyanan Shams, Zeynep'ten Gladyo hakkındaki gerçekleri öğrenmiştir. Ekibini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Shams, Gladyo'dan intikam almak için hayatını kurtaran Zula teşkilatına katılmıştır.

Zula Hesap Açma Nasıl Yapılır?
OYUN

Zula Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Zula, hesap açma işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesine olanak tanıyor. Çok sayıda oyuncu tarafından beğenilen FPS Zula’ya kayıt olabilmek için bazı adımların sırasıyla uygulanması gerekiyor.

Bu makalede Zula sistem gereksinimleri neler, Zula karakterleri kimlerden oluşuyor gibi soruları yanıtladık. Kafanıza takılan bir soru varsa yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

YORUMLAR