Game of Thrones Yazarlarından Yeni Dizi: 3 Cisim Problemi Fragmanı Yayınlandı!

Netflix'in yeni dizisi '3 Cisim Problemi' 21 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak. İşte detaylar!

Game of Thrones'un yaratıcılarının, Liu Cixin'in ünlü roman serisinden uyarlanan "3 Cisim Problemi" dizisinin resmi tanıtım fragmanını izleyicilerle paylaştı. Sekiz bölümlük bu dizi, 1960'lı yıllardaki kritik bir kararın, uzay ve zaman boyunca yankılanarak günümüze ulaşmasını konu alıyor.

Heyecanla beklenen "3 Cisim Problemi", 2021'de Oscar'a aday gösterilen Derek Tsang tarafından yönetilecek.

Oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Eve Ridley gibi birçok yetenekli ismi barındırıyor.

Dizinin etkileyici hikayesi, evrenin derin sorularına meraklı Jin Cheng, potansiyelini henüz tam anlamıyla ortaya koyamamış Saul Durand, güçlü ve vizyoner Auggie Salazar, açık sözlü ve sevimli Jack Rooney ile evrendeki rolünü sorgulayan Will Downing gibi karakterlerin etrafında dönüyor.

Bu ekip, evrenin kanunlarını altüst eden büyük bir tehdit karşısında bir araya gelerek Oxford Beşlisi'ni oluşturuyor.

Netflix Kullanıcılarına Kötü Haber: Oyunlar Yakında Reklamlı Olabilir!
OYUN

Netflix Kullanıcılarına Kötü Haber: Oyunlar Yakında Reklamlı Olabilir!

Netflix aboneleri, iki yıldır aboneliklerine ücretsiz olarak dâhil olan tonlarca mobil oyunu indirebiliyor. Netflix bu süreçte pek çok popüler oyunu kütüphanesine katmış olsa şimdi şirketten kullanıcıları üzecek bir haber geldi.

"3 Cisim Problemi", 21 Mart 2024 tarihinde dünya genelinde yalnızca Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

YORUMLAR