Android Telefon Alacaklar Dikkat; Nisan Ayını Beklemek Akıllı Bir Seçim Olabilir

Android telefon almak istiyorsanız, son teknoloji telefonlar için nisan ayını beklemenizde fayda var.

Android Telefon Alacaklar Dikkat; Nisan Ayını Beklemek Akıllı Bir Seçim Olabilir

Eğer bu sıralar Android telefon almayı düşünüyorsanız, biraz daha beklemenizde fayda var. Nisan ayından itibaren Android dünyasındaki gelişmeler kesinlikle yakalanmaya değer. 

Android dünyasında birçok telefon ve marka var, bunların hepsini takip etmek bazen kolay olmuyor. Neyse ki, Google'ın Android 6.0 Marshmallow sistemini 6 ay önce açıklamasından sonra Android telefon almak için daha fazla geçerli sebebimiz oldu. Tüm telefon imalatçıları şu an yeni ve son teknoloji ürünlerini piyasaya sürmeye hazır, dolayısıyla nisan ayını beklemek bir Android telefon edinmek için daha mantıklı.

Xiaomi Mi 5 ve Samsung Galaxy S7 ile başlayan yeni işletim sistemi furyası, nisan ayında daha da güçleniyor. Huawei'nin P9 serisinden, Meizu'nun M3 Note'una, HTC 10'dan Zopo Speed 8'e kadar birçok yeni, son işletim sistemine sahip Android cihaz çıkışını yapıyor olacak. 

Bu telefonları beklemenin çok açık 2 sebebi var; Marshmallow ile denk gelen manidar zamanlama ve telefonların kullanacağı Qualcomm Snapdragon 820 çipseti. Mi 5 ve Galaxy S7'nin bu konuda ünlü yabancı sitelerdeki incelemelerde kendilerini kanıtladıklarını da düşünürsek, yeni seri telefonları beklemek hiç de mantıksız değil.

Android Lollipop Sonunda Zirveyi Gördü

Android Hakkında Bilmediğiniz 13 İpucu

Şantajcı Android Virüsü Ocak Söndürüyor!

YORUMLAR