Apple Hayranları 2 Hafta Önceden iPhone 5S Sırasına Girdi

Apple fanları daha 2 hafta olmasına rağmen iPhone 5S sırasında beklemeye başladılar ve cihaza ilk ulaşan olmak istiyorlar.

Apple Hayranları 2 Hafta Önceden iPhone 5S Sırasına Girdi

Apple'ın yeni cihazlarının her zaman teknoloji dünyasında büyük bir yankı uyandırdığı ortada. Şirketin hem telefonları hem de tabletleri açıklandığı zaman bütün haber kaynaklarında bunu görmek mümkün ve bu telaşın sebebi de elbette kullanıcılardan kaynaklanıyor. Yeni cihazlara erişmek isteyen kullanıcılar daha günler öncesinden Apple mağazaları önünde kuyruklar oluşturuyorlar ve cihazı deneyebilmek için gün sayıyorlar.

iPhone 5S henüz Apple tarafından açıklanmadı ve yarın Cupertino'da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Satışa sunulmasının ise 20 Eylül'ü bulacağı tahmin ediliyor. Ancak fanlar şimdiden yani 2 hafta öncesinden kuyruklarda beklemeye başladılar ve bir an önce iPhone 5S'e ulaşabilmek için büyük heyecan içerisindeler. Hatta gruplar içerisinde daha ön sıraları kapabilmek için büyük bir rekabet olduğu da dikkatleri çekiyor.

Bu rekabette kimisi son gün sırasını satmak için yer alıyor ancak sıra beklemek istemeyen ve çok para da vermek istemeyenlerin sırada yer alan evsiz ve dilencilere cüzi paralar vererek sıraya soktukları da rastlananlar arasında. Şimdilik kuyruk ne kadar uzayacak bilmiyoruz ancak iPhone 5S'in bir hayal kırıklığı olmayacağını umarak satış tarihinin gelmesini bekliyoruz.

En yararlı Google Chrome uygulamaları

YORUMLAR