Samsung'un Yeni Amiral Gemileri Yolda: Galaxy Unpacked Etkinliğinin Tarihi Ortaya Çıktı!

Samsung'un yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi ve yeri belli oldu. Peki, yeni etkinlik ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

Uzun bir süredir merak içerisinde beklenen Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu. Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından düzenlenecek etkinlikte katlanabilir telefonlardan akıllı saatlere kadar birçok ürünün tanıtılması bekleniyor. 

Ocak ayında Galaxy S24 serisini tanıtan ve beklediği ilgiyi gören Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliğini Temmuz ayında düzenleyeceğini iki farklı kaynaktan duymuştuk. Ortaya çıkan yeni sızıntı etkinliğin tarihini netleştirdi.

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra modellerinden oluşan Samsung Galaxy S24 serisi özellikleri ile öne çıkıyor.

Galaxy Unpacked Etkinliği Ne Zaman Yapılacak?

Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Heyecan verici ürünlere yer verilecek etkinliğin 10 Temmuz 2024 tarihinde düzenleneceği ortaya çıktı. Şirket, bu etkinliği genellikle çarşamba günleri düzenlediği için tanıtım tarihinin bu şekilde olacağını söyleyen kaynakların sayısı artıyor.

Söz konusu etkinlik geçtiğimiz yıl 26 Temmuz'da yapılmıştı ve o gün de çarşambaydı. Eğer iddia doğruysa temmuz ayının ortalarına doğru Samsung'un yeni ürünlerini detaylı şekilde görebileceğiz.

Galaxy Unpacked Etkinliğinde Neler Tanıtılacak?

Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6'nın yanı sıra akıllı yüzüğü Galaxy Ring'i tanıtacağı bu etkinlik, Paris'te gerçekleştirilecek. Paris, Temmuz ayının sonuna doğru yaz olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak ve Samsung bu olimpiyatların ana sponsorları arasında yer alıyor.

Bu nedenle Unpacked etkinliğinin konumu çok mantıklı. Yeni katlanabilir telefonların ve akıllı yüzüğün yanı sıra bu etkinlikte uygun fiyatlı bir FE modeli ve en azından yeni bir kablosuz kulaklığın tanıtılması bekleniyor.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında satın alabilecek en iyi Samsung telefonlar hangileri? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için birbirinden başarılı akıllı telefon modellerinin yer aldığı bir liste hazırladık.

Tabii unutulmaması gereken bir detay var. Temmuz ayı için önümüzde uzun bir süreç var ve bu nedenle Samsung plan değişikliği yapmak isterse bunu rahatlıkla gerçekleştirebilir. Fakat "birden fazla kaynak" aynı tarihi ve yeri söylediği için buna neredeyse kesin gözüyle bakabiliriz

YORUMLAR