Apple iOS 6.0.1'i Yayınladı

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS’un geçen aylarda yayınlanan yeni sürümü iOS 6 için ilk güncelleme yayınlandı. Apple’ın mobil cihazlarını kullanan kullanıcılar bugünden itibaren iOS 6.0.1 sürümüne geçiş yapabilecek. Bu güncelleme ile birlikte Apple, iOS

Apple iOS 6.0.1'i Yayınladı

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS’un geçen aylarda yayınlanan yeni sürümü iOS 6 için ilk güncelleme yayınlandı. Apple’ın mobil cihazlarını kullanan kullanıcılar bugünden itibaren iOS 6.0.1 sürümüne geçiş yapabilecek. Bu güncelleme ile birlikte Apple, iOS ile birlikte gelen bazı problemlerinde önüne geçmeyi planlıyor. Yayınlanan güncelleme ile gözle görülür ve kullanıcıları rahatsız eden iki önemli sorunda ortadan kaldırıldı.

En önemlisi hiç şüphesiz iOS 6’ya geçiş yapan kullanıcıların yaşadığı kamera flaşının kapanmaması sorunu bu yeni güncelleme ile birlikte tamamen ortadan kaldırıldı. Bu can sıkıcı sorunun giderilmesi eminim birçok kullanıcının içini rahatlatmış olacaktır. Bir diğer önemli sorun olan klavyede ortaya çıkan yatay çizgilerde iOS 6.0.1 ile birlikte ortadan kaldırıldı.

Bu yeni güncellemenin iPhone 5 kullanıcılarının da yaşadığı bir takım soruna çözüm olacağını belirtmekte fayda var. Özelliklede iPhone 5 kullanıcılarının Wi-Fi üzerinden yazılım güncellemelerini engelleyen hatayı tamamen ortadan kaldıran yeni iOS güncellemesi bunun yanı sıra Wi-Fi güvenliğini de bir üst seviyeye çıkararak arttırdı. Wi-Fi güvenirliği konusunda iPhone 5 ile birlikte beşinci nesil iPod Touch’ta bu yenilikten faydalandı. Geliştiricilere de sunulan iOS 6.0.1 Apple kullanıcıları tarafından birçok sorunu ortadan kaldırdığı için memnuniyet ile karşılandı.

YORUMLAR