Apple Vision Pro'nun Yeni Dayanıklılık Testi Paylaşıldı: Ne Kadar Sağlam? (Video)

Apple'ın 3.500 dolarlık yeni teknolojisi Vision Pro'nun dayanıklılık testleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. İşte paylaşılan yeni test ve videosu!

Apple Vision Pro'nun İlk Dayanıklılık Testi Geldi: Ne Kadar Sağlam? (Video)

Ağır malzemeler ve büyük bir cam ön yüz kullanmasına rağmen Apple Vision Pro, ilk YouTube düşme testi videosunun da gösterdiği üzere şaşırtıcı derecede dayanıklı.

Apple Vision Pro sahipleri muhtemelen satın aldıkları 3.500 dolarlık yeni donanımlarını yakın zamanda düşürmek istemeyeceklerdir ancak tıpkı diğer kulaklıklar ve mobil elektronik cihazlar gibi bir noktada bazı aksiliklere maruz kalması muhtemel.

YouTube dayanıklılık testleri artık her yeni teknolojik üründe aşina olduğumuz bir durum ve nihayet Vision Pro için de beklenen testler gelmeye başladı.

Apple Vision Pro Yeni Dayanıklılık Testi

Türkiye'ye henüz gelmeyen ancak Sahibinden üzerinde ilan olarak satışların başlamış olduğu Apple Vision Pro için dayanıklılık testleri arka arkaya gelmeye devam ediyor.

En son gece saatlerinde JerryRigEverythin, YouTube kanalından kendi dayanıklılık test videosunu paylaştı. Saatler içerisinde binlerce görüntüleme alan videoda ilk olarak ekranın çizilme derecesine bakıyor.

Kasıtlı olarak çizildiği için oldukça hasar aldığını gördüğümüz Vision Pro'nun ilk dayanıklılık testine baktığımıda cihazın oldukça dayanıklı olduğunu da görmemiz mümkün.

Apple Vision Pro İlk Dayanıklılık Testi

AppleTrack'ten Sam Kohl, Apple Vision Pro'yu yer çekimine bağlı darbe testine tabi tutan bir video yayınladı. Videoda Kohl, evinin etrafında kasıtlı olarak yürüdü ve kulaklığı çeşitli duvarlara, kapılara ve köşelere çarptı. Kohl, cihazın aldığı 20 darbenin ardından ön camda küçük çizikler ve bazı darbeler oluştuğunu fark etti.

Baş hizasından ahşap bir zemine yapılan diğer bir düşüş, ön cama birkaç çizik daha ekledi ama aynı zamanda sağ hoparlörü de kırdı. Bir sonraki düşüşte ise cihazın yan tarafındaki menteşeye yakın küçük bir çatlak oluştu.

Videodaki testlerinin ardından son durumu değerlendiren Kohl, Vision Pro için "Bu aptalca derecede dayanıklı. Hiç bu kadar iyi dayanan kavisli bir cam parçası görmemiştim." dedi.

Apple Vision Pro Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Apple Vision Pro Özellikleri ve Fiyatı

WWDC 2023 etkinliği sırasında karma gerçeçklik başlığı Apple Vision Pro tanıtıldı. Bununla beraber Apple Vision Pro özellikleri belli oldu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR