Apple Watch 7 Yenilenmiş Tasarım ile Gelecek!

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan bazı yeni sızıntılara göre Apple Watch 7 yenilenmiş tasarım ile kutudan çıkacak gibi gözüküyor.

Apple Watch 7 Yenilenmiş Tasarım ile Gelecek!

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan bazı yeni sızıntılara göre Apple Watch 7 yenilenmiş tasarım ile kutudan çıkacak gibi gözüküyor. Peki yeni modelde ne gibi değişiklikler bekleyebiliriz? İşte Watch Series 7 hakkında merak edilen tüm detaylar ve dahası!

Apple Watch 7 Tasarımı Nasıl Olacak?

Fark etmiş olabileceğiniz üzere Apple Watch serisinin tasarımı Watch Series 4 modelinden bu yana benzer hatlar üzerinde şekilleniyor. Neyse ki bu durum, eylül ya da ekim ayında tanıtılması beklenen Watch Series 7 ile birlikte değişiklik gösterebilir gibi gözüküyor.

Bloomberg tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre Watch Series 7, tasarım tarafında bazı önemli değişiklikler ile kutudan çıkacak. Rapora göre yeni model daha küçük çerçevelere ve dolayısı ile daha büyük ekrana sahip olacakken, biraz daha kalın hale gelecek.

Yeni modelin biraz daha kalınlaşması, pek çok kişi için garip bir detay olabilir. Buna karşın bu kalınlaşma daha büyük batarya ve daha çok sensör anlamına gelebilir. Bildiğiniz üzere Apple Watch modelleri batarya anlamında beklenileni sunmaktan uzaklar ve belki, büyüyen batarya ile daha uzun bir batarya ömrü sunmaları mümkün olabilir.

Apple Watch 7 Sağlık Takibi Yeteneklerini Geliştirecek!

Bloomberg sadece Watch Series 7 ile ilgilenmiyor ve Watch Series 8 hakkında da bazı detayları ortaya koyuyor. Buna göre önümüzdeki sene tanıtılacak olan modelde vücut ısısını ölçen sensörler yer alacak. Bu, geçtiğimiz günlerde duyurulan Huawei Watch 3 modelinde de yer alan bir özellik olarak biliniyor.

Covid-19 öneminde önem kazanan kandaki oksijen sensörleri ve vücut ısısı sensörü, şu sıralar pek çok giyilebilir aksesuar üreticisinin adeta göz bebeği olarak tanımlanabilir. Bloomberg'e göre Apple, bu sene tanıtılacak modele de bu sensörü eklemeyi istiyor ancak raporlar, bunun pek de kolay olmadığını gösteriyor.

Son olarak aynı rapordan yola çıktığımızda Apple Watch SE 2 modelininde 2022 yılının sonlarına doğru tanıtılacağını görüyoruz. Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Apple Watch Neler Yapabilir? Apple Watch ile Yapılabilecek 10 Şey!
TEKNOLOJİ

Apple Watch Neler Yapabilir? Apple Watch ile Yapılabilecek 10 Şey!

Son zamanlarda hemen her akıllı telefon üreticisi, akıllı saat sektörüne giriş yaptı. Eğer bir iPhone kullanıyorsanız, çeşitli uyumluluk sorunlarını da göz önüne aldığınızda en iyi tercihiniz Apple Watch olarak öne çıkıyor.

YORUMLAR