Apple'ın Yeni Ürün Ordusu Geliyor

Apple'ın sonbahar aylarında satışa sunacağı yeni ürünler için satış noktalarını bilgilendirmeye ve hazırlamaya başladığı aktarılıyor.

Apple'ın Yeni Ürün Ordusu Geliyor

Apple'ın neredeyse son altı aydır oldukça sessiz kalması ve şirketten iOS 7 haricinde herhangi bir yeni ürün haberi gelmemesi yavaş yavaş şirketin takipçilerini sabırsızlandırmaya başlamıştı. 9to5Mac'in aktardığına göre bu durum kısa süre sonra sona erecek ve Eylül ayında Apple büyük bir geri dönüş yaparak varlığını hissettirecek.

Şirketin CEO'su Tim Cook'un bu hafta San Francisco'daki satış noktalarını ziyaret ettiği ve çalışanları yüksek miktardaki çeşitli cihazların satışının gerçekleşeceğine dair hazırladığı iddia edildi. Temel olarak şirketin hem iPhone'u satın alan müşteriler hem de cihazları satan noktalar için özel uygulamaları olacağını belirten Tim Cook'un, yaz ayları boyunca satış operasyonlarını geliştirmeye çalıştığı ve sonbahardaki büyük atılıma hazır olmalarını istediği belirtiliyor.

Sonbaharda gerçekleşmesi beklenen bu hareketli durumun özellikle iPhone 5S, beşinci nesil iPad ve ikinci nesil iPad Mini'den kaynaklanacağına dair beklentiler büyük. Aynı zamanda düşük bütçeli iPhone'un da artık tanıtılmasını bekleyen meraklıların, Apple tarafından ne kadar memnun edilebileceğini görmeye sadece bir kaç ay kaldı.

Apple hırsızlıkla suçlanıyor

YORUMLAR