ASUS'tan Marvel Hayranlarına Heyecan Verici Duyuru: ROG Mjolnir Güç İstasyonu Geliyor!

ASUS, PC oyuncularını sevindirecek bir duyuru yaptı. ROG Mjolnir oyun bilgisayarı güç ünitesini X üzerinden paylaştı. Peki özellikleri ne olacak? İşte detaylar!

ASUS, Marvel ve ROG hayranlarına ROG Mjolnir Güç İstasyonu'nu tanıttı. Normalde 1 Nisan diğer markaların değişik ürünlerini tanıttığı bir tarih olarak değerlendiriliyor. Fakat ASUS farklı bir şey yapmaya karar verdi. 

Şirket, adıyla doğrudan Thor'un çekicini andıran "ROG Mjolnir" oyun bilgisayarı güç istasyonunu tanıttı. Şirket, ürünün yaklaşan bir görselini resmi X hesaplarında paylaşarak, "oyun deneyimini tamamlayacağını" iddia etti.

ROG Mjolnir'ın Özellikleri ve Tasarımı

OG Mjolnir'in özellikleri henüz bilinmiyor. Ancak X'teki paylaşımdan yola çıkarak ön panelinde güç prizleri bulunan bir açık hava güç istasyonu ünitesi olacağı tahmin ediliyor. Çünkü performans ölçümü için büyük bir ekrana sahip. 

Bunların dışında en az dört güç prizi ve dört USB bağlantı noktası (iki Type-C ve iki Type-A) ile birlikte farklı istatistikleri okuyan bir dijital LCD ekranı bulunuyor.

ASUS ROG Ally Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

ASUS ROG Ally Özellikleri ve Fiyatı

Steam Deck rakibi olan ASUS ROG Ally, özellikleri ile öne çıkıyor. Güçlü donanım bileşenlerine ev sahipliği yapan el bilgisayarı, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor.

ASUS, lansman tarihini henüz açıklamadı. Ancak Computex 2024'ü etiketleyerek Haziran 2024'te düzenlenecek etkinlikte kullanıcılara bir sunum görebileceklerini belirtti.

YORUMLAR