Sertab Erener'in Eurovision 2024'te Hangi Gün Sahne Alacağı Belli Oldu!

2003 Eurovision şampiyonu Sertab Erener, 2024'te İsveç'te düzenlenecek Eurovision için teklif almıştı. Hangi gün sahne alacağı belli oldu. İşte detaylar!

2012 yılından beri Türkiye'nin Eurovision'a katılmaması, şarkı yarışmasını merakla ve ilgiyle takip edenleri oldukça üzen bir konu. 2003 yılında Türkiye'ye birinciliği getiren Sertab Erener, 2 ay önce konserinde 2024 Eurovision Şarkı Yarışması için bir müjde verdi.

Eurovision 2024'ün İkinci Yarı Finalinde Sahne Alacak

Everway That I Can ile yarışmada birinci olan Sertab Erener, İstanbul konserinde hem hayranlarını hem de Eurovision tutkunlarını sevindirecek bir haber vermişti. Bu sene İsveç'te gerçekleşecek olan 2024 Eurovision için teklif aldığını açıklamıştı.

İsveç'ten teklif geldiğini söyleyen şarkıcı, yarışma gecesi için hazırlıklara başladığını da duyurmuştu. Aynı zamanda sahnede tabii ki "Everyway That I Can" şarkısını söyleyeceğini ancak bu sefer farklı bir versiyon ile karşımıza çıkacağını söylemişti.

2 ay önce bu haberi paylaşan Sertab Erener'in ikinci yarı finalde sahne alacağı belli oldu. 7 Mayıs birinci, 9 Mayıs ikinci yarı final gerçekleşecek. 11 Mayıs'ta ise büyük final düzenlenecek ve bu senenin birincisi belli olacak.

Sertab Erener ile birlikte aynı gün sahne alacak diğer isimler ise 2005 birincisi Helena Paparizou ve 1999 birincisi Charlotte Perrelli oldu. Her iki isim de Erener gibi birinciliği kazandıkları şarkıları seslendirecekler.

Bu Hangi Şarkı? En İyi Şarkı Bulma Uygulamaları
İNTERNET

Bu Hangi Şarkı? En İyi Şarkı Bulma Uygulamaları

Bir ortama girdiğimizde duyduğumuz bir şarkı bizi etkilemiş olabilir. Bunun yanında dilimize dolanan ama hangi şarkı olduğunu hatırlayamadığımız zamanlar "Bu hangi şarkı" sorusunu sorduğumuz çok olmuştur.

Eurovision'da Türkiye'ye birinciliği getiren Sertab Erener'in performansını bir kere daha izleyelim:

YORUMLAR