Asus ZenWatch'dan Slogan: Altın Elma Alacak Kadar Deli misiniz?

Asus Zen Watch Apple Watch Gold Edtion'a karşı alaycı bir reklam kampanyası düzenledi.

Asus ZenWatch'dan Slogan: Altın Elma Alacak Kadar Deli misiniz?

Apple Watch’un fiyatları birkaç gündür teknoloji gündeminden inmiyor. Asus Zen Watch bu durumla ilgili alaycı bir reklam kampanyası düzenledi. Asus, Apple Watch’un Gold Edition serisine kafayı takmış durumda. ‘Altın Elmayı yer misiniz?’ kampanyasıyla tüketicileri bir akıllı saate 10 bin dolar vermenin hiç akıllıca bir şey olmadığını, hatta delilik olduğunu ikna etmeye çalışıyor.

Asus bazı sorular sorarak bir diyagram hazırlamış bile. Bu diyagramı her yerde kullanıyor. Diyagram bazı sorulara evet hayır şeklinde seçenekler sunuyor. Seçenekler de Apple Watch almak diye bir sonuç yok ama Asus Zen tercih edin sonucu bulunuyor. ‘Evet ‘cevabı fazlaysa Apple Watch almak istediğiniz sonucu çıkıyor ‘gerçekten kafayı sıyırmışsınız’ cümlesiyle karşılaşıyorsunuz. ‘Hayır’ cevabı çoğunlukta olunca tüketicinin sağduyusuna teşekkür den Asus onlara bir Asus Zen Watch öneriyor.

Apple Watch hemen her Apple ürünü gibi ürünü çıkardıktan sonra kesinlikle iyi kötü demeden viral pazarlamayı son derece iyi kullanıyor. Aslında bu tüm tüketici ürünleri için geçerli bir reklam stratejisi. Asus’un bu kampanyada Apple reklamı mı, yoksa Zen Watch reklamı mı yaptığı son derece göreceli.

Apple Watch'un Rakipleri Kim? İşte En Detaylı Karşılaştırma

YORUMLAR