Beckham'ın Fotoğrafıyla Öğrenci Kartı Aldı, Sosyal Medya'da Olay Oldu

İzmir'de bir öğrenci vesikalık fotoğrafı kabul edilmeyince toplu ulaşım kartı için David Beckham'ın fotoğrafını yükledi ve kartı da basıldı.

Beckham'ın Fotoğrafıyla Öğrenci Kartı Aldı, Sosyal Medya'da Olay Oldu

İzmir’de toplu ulaşımda kullanmak üzere öğrenci kartı almak isteyen bir genç, verdiği vesikalık fotoğraf kabul edilmeyince çareyi eski İngiliz futbolcu David Beckham’da buldu. Ortaya çıkan öğrenci kartı da tebessüme sebep olacak cinsten.

Öğrenci kartı için başvuran öğrencinin yakın arkadaşının sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile ortaya çıkan olayda, öğrenci başta kart başvurusu yaparken bir vesikalık fotoğrafını sisteme yükledi fakat bu fotoğraf kabul edilmedi. Bunun üzerine öğrenci bu kez bir Beckham fotoğrafı yükledi ve tabi ki kameralara alışkın olan ünlü futbolcunun fotoğrafı kabul edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de gözünden kaçmış olacak ki sonunda üzerinde David Beckham fotoğrafı olan öğrenci kartı basıldı ve öğrencinin eline geçti.

Öğrenci arkadaşımızın bu girişimi sayesinde artık David Beckham’ın da İzmir’de toplu taşımada kullanabileceği bir öğrenci kartı olmuş oldu.

Mastercard'ın Temassız Toplu Taşıma Uygulaması Türkiye'de

İzmir'e Çevreci Ulaşım Geliyor, Elektrikli Otobüsler Yolda

YORUMLAR