Tabana Kuvvet: Call of Duty: Warzone Araçları Kaldırıldı

Activision ve Infinity Ward tarafından Call of Duty: Warzone araçları kaldırıldı. Verdansk haritasında bir süre yürüyerek seyahat edeceksiniz.

Geçici bir süreyle Call of Duty: Warzone araçları kaldırıldı. Bunun nedeni ise bir teknik hatanın oyuncuların keyfini kaçırıyor olması. Detaylar haberimizde.

Activision ve Infinity Ward tarafından geliştirilmiş olan başarılı ücretsiz oyun Call of Duty: Warzone için beşinci sezon, geçtiğimiz ay içerisinde başlamıştı. Planlanan yeni içerikler de belirli aralıklar ile büyük platformlardaki bütün oyunculara sunuluyor. Yeni içeriklerin yanı sıra, yine belirli aralıklar ile büyük platformlarda eş zamanlı olarak yeni güncellemeler de yayınlanıyor. Ne var ki her zaman olabildiği gibi sorunları düzeltmesi için yayınlanan güncelleme, büyük bir sıkıntıya yol açabiliyor. Infinity Ward, bir hatadan dolayı oyundaki bütün araçları geçici olarak kaldırdı.

Modern Warfare ve Warzone Beşinci Sezonu Başladı
OYUN

Modern Warfare ve Warzone Beşinci Sezonu Başladı

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone beşinci sezonu bugün itibarıyla başladı. Activision ve Infinity Ward hem ilk gün hem de sezon genelinde bizleri nelerin bekleyeceğine dair

Bildiğiniz gibi Call of Duty: Warzone oyununda Verdansk haritasında sınırı geçtiğiniz zaman, savaş alanına geri dönmeniz için uyarı eşliğinde bir geri sayım sayacı ekranda beliriyor. Ancak araç kullanırken haritanın belirli bir noktasında sınırı aştığınız zaman geri sayım sayacı donuyor ama aracınızı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Hatanın ilginç olan yanı ise şu ki, bir süre sonra sadece karşılaşan oyuncunun değil de lobideki bütün herkesin hatadan dolayı oyundan düşüyor olması.

Call of Duty: Warzone Araçları Bir Süre Kullanılamayacak

Geliştirici stüdyo Infinity Ward, hızlı bir eylem gerçekleştirerek PC (Battle.net), PlayStation 4 ve Xbox One platformlarının genelinde yeni bir Playlist güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile Call of Duty: Warzone oyunundaki bütün araçlar geçici olarak kaldırıldılar.

 

 

Araçların ne zaman geri dönüş yapacağına dair şimdilik bir açıklama yapılmış değil. Bu süreçte, gideceğiniz yerlere artık yürüyerek gitmekten başka çare yok. Neyse ki ezilme veya helikoper pervanelerine denk gelme gibi bir korku yaşamayacaksınız.

YORUMLAR