Call of Duty WWII Torrente Düştü!

Bu kadar da çabuk olmamalıydı

Oyun dünyasının heyecanla beklediği Call of Duty WWII bugün resmi olarak çıkış yaptı.

2. Dünya Savaşı temalı FPS oyunu, seride bir hayli önemli bir yer taşıyordu; çünkü Call of Duty serisi son oyunlarıyla hayranlarını küstürmüş, tepki çekmeye başlamıştı. Call of Duty WWII bu kötü gidişatı önleyebilecek ve seriyi yine eski günlerine döndürebilecekti. Oyun çıktıktan sonra Steam üzerinde yapılan yorumlar da Call of Duty WWII'nin seriyi eski günlerine döndürmede başarılı olacağına işaret ediyordu.

Call of Duty WWII, Denuvo kullanmıyor, buna rağmen oyun için özel olarak geliştirilmiş bir koruma sistemi mevcuttu. Fakat korsanlar bu koruma sistemini oyun çıktıktan birkaç saat sonra kırmayı başardılar ve oyunu torrent üzerinde paylaşmaya başladılar. Şu an Call of Duty WWII'nin kırılmış versiyonu ünlü torrent sitelerinde boy göstermeye başladı bile.

Call of Duty WWII'nin çıkışının birkaç saat sonrasında kırılması ilginç bir durum. Fakat son zamanlarda korsanlar bu konuda oldukça ustalaştı. Son dönemde çıkış yapan Evil Within 2, Wolfenstein 2, Middle-Earth: Shadow of War da kısa süre içinde kırılmıştı.

Yapılan araştırmalar, korsan paylaşımların oyun satışlarını etkilemediğine işaret ediyordu. Bu nedenle yeni çıkan oyunların hızlı bir şekilde kırılıyor olması, oyun geliştiricilerini yeni koruma teknolojileri aramaktan vazgeçirebilir.

Call of Duty WWII Final Sistem Gereksinimleri Açıklandı, Oyun Ön Yüklemeye Açıldı
OYUN

Call of Duty WWII Final Sistem Gereksinimleri Açıklandı, Oyun Ön Yüklemeye Açıldı

Call of Duty WWII belki de bu senenin en heyecanla beklenen FPS oyunu. Call of Duty WWII'nin geliştiricisi Sledgehammer Games, oyunun çıkışına sayılı günler kala Call of Duty WWII sistem gereksinimleri üzerinde güncellemöe yaptı.

Call of Duty WWII Zombileri Görücüye Çıktı
OYUN

Call of Duty WWII Zombileri Görücüye Çıktı

Activison, geçtiğimiz aylarda Call of Duty WWII'yi duyurarak uzun bir süredir seriye soğumuş olan oyuncuları tekrar heyecanlandırmayı başarmıştı.

YORUMLAR