Chrome Artık Geçmişimizi Değil, Sadece Tarayıcımızı Paylaşıyor

Google Chrome'un yeni güncellemesi sayesinde artık geçmişimiz ve tarayıcımız arasındaki güvenlik limitini yönetebileceğiz.

Chrome Artık Geçmişimizi Değil, Sadece Tarayıcımızı Paylaşıyor

Eğer ki bilgisayarınızı ya da internet tarayıcınızı günlük yaşamınızda ailenizle, oda arkadaşınızla ya da başka biriyle paylaşıyorsanız, bu haber ilginizi çekecektir. Google Chrome'un beta güncellemesi sonucunda yeni gelecek olan özellik ile artık gizlilik konusunda işimiz daha da kolaylaşıyor.

Resimde de gördüğünüz şekilde artık Google Chrome'un üzerinde kolay ve hızlı bir şekilde hesaplarımız arasında geçiş yapabileceğimiz bir buton bulunacak. Bu buton sayesinde bırakın hesaplar arasında geçiş yapmayı, ekstra bir "ziyaretçi" hesabı bile oluşturabileceğiz. Tabii ki bunu yaparken kullandığınız hesaptan çıkış yapmak zorunda kalacaksınız.

Google Chrome'un bu yeni özelliğini kullandığınız zaman Chrome, otomatik olarak bir önceki hesabın tarayıcı bilgilerini yok ediyor. Bu sayede bilgisayarınızı başkası kullanırken hiçbir şekilde sizin geçmişinizle ilgili bilgilere ulaşamıyor.

Chrome'un yeni halinin betası şu an aktif durumda. Tarayıcının gelişmesine yardımcı olmak Google Chrome'un beta sürümünü resmi geliştirici sayfası üzerinden indirebilirsiniz.

Bizi takip etmeye devam edin.

Google Chrome 37 Yayınlandı

YORUMLAR