CS:GO'nun Geliştiricileri D&D Temalı Oyun Yapıyorlar

Hidden Path Entertainment, yeni Dungeons & Dragons oyunu için iş ilanı verdi. Bizleri devasa bir AAA rol yapma oyunu bekliyor.

Yeni Dungeons & Dragons oyunu, verilen iş ilanı ile ortaya çıktı. Markanın evreninde geçen açık dünya bir AAA Rol Yapma Oyunu’na ne dersiniz? O zaman ilanın detayları için haberimizi okumaya devam edin, sevgili Tamindir takipçileri. 

Masaüstü Rol Yapma Oyunu Dungeons & Dragons markası oldukça eskilere dayanıyor. İlk olarak 1974 yılında Tactical Studies tarafından yayıncılığı yapılmıştı. Sonrasında ise adına birçok oyun ve film yapılmış ve kültürel göndermelerde bulunulmuştu. 

Popülerliğini halen devam ettiren Dungeons & Dragons markasının yayıncılığı 1997 yılından bu yana Wizards of the Coast tarafından yapılıyor. Şirketinin başkanı Chris Cocks ise 2019 yılının sonlarına doğru markanın evrenine dayandırılan yedi ila sekiz oyunun üzerinde çalışılmakta olduğunun müjdesini vermişti. Bunlardan ikisini halihazırda biliyoruz. Halen Erken Erişim aşamasında olan Baldur’s Gate 3, diğeri ise geliştirilmesine devam edilen Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Görünüşe göre listedeki oyunlardan biri hakkındaki ilk detaylar Hidden Path Entertainment tarafından Twitter üzerinden paylaşılan iş ilanı sayesinde belli oldu

Yeni Dungeons & Dragons Oyunu Nasış Olacak? 

Hidden Path Entertainment, bildiğiniz üzere ilki 2008 yılında çıkan Defense Grid serisinin yaratıcısı konumunda bulunuyor. Stüdyo aynı zamanda Valve ile Counter-Strike Global Offensive ve Ensemble Studios ile de Age of Empires II HD üzerinde çalışmıştı. 

Verilen iş ilanına göre, Dungeouns & Dragons evreninde geçen, AAA üçüncü kişi bakış açısından oynanan açık dünya fantastik Rol Yapma Oyunu için Grafik Programcısı, Baş Grafik Programcısı, Kıdemli Teknik Artist ve Yazar pozisyonları için geliştirici aranıyor. State of Decay 2 ve Beyond Blue projelerinde yazarlık yapan Whitney Beltran’ın Hikaye Anlatımı Yönetmeni konumunda bulunacağı yeni oyun, Unreal Engine 4 ile geliştirilecek iken Yazar pozisyonunun detaylarında ise aranan geliştiricinin veya geliştiricilerin ‘seslendirilmiş diyalog yazma’ ve ‘dallanıp budaklanan hikaye anlatımı’ yeteneğinin olması gerektiğinden bahsedilmiş. 

Şu anlık iş ilanının dışında bahsi geçen yeni oyun hakkında herhangi bir detay bulunmuyor. Muhtemelen merak edilen detayları öğrenebilmek için epey bir süre bekleyeceğiz. Belki beklemeyecek de olabiliriz. Bunu elbette zaman gösterecek ama çalışmalara başlanmış olması bile heyecan verici. Gelişmeleri takipte olacağız. 

Yeni Need for Speed Ne Zaman Çıkacak? İşte EA'den Açıklama!
OYUN

Yeni Need for Speed Ne Zaman Çıkacak? İşte EA'den Açıklama!

Bu sene çıkması beklenen yeni Need for Speed ertelendi. Serinin bir sonraki oyunu için en az bir sene kadar beklemek durumunda olacağız. Peki yeni Need for Speed ne zaman çıkacak? Detayları haberimizde.

YORUMLAR