Daymare 1994: Sandcastle Duyuruldu: Türkçe Altyazılı Olarak Geliyor!

Daymare 1994: Sandcastle duyuruldu. Nesil geçişine gelecek olan hayatta kalma-korku oyunu, önümüzdeki sene satışa sunulacak.

Hayatta Kalma-Korku türündeki Daymare 1994: Sandcastle duyuruldu. Önümüzdeki yıl içerisinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Türkçe altyazı seçeneğinin de olacağı oyunla ilgili tüm detaylar haberimizde. 

Son olarak Resident Evil serisinden esinlenilen Daymare: 1998 ile karşımıza çıkan Invader Studios tarafından geliştirilmekte olan Daymare 1994: Sandcastle, bir önceki oyunun öncesini konu alacak ve Leonardo Interactive tarafından yayınlanacak. 

Daymare 1994: Sandcastle Nasıl Bir Oyun Olacak?

Yeni oyunda, eskiden devlet için çalışan bir ajan olup da sonradan HADES adındaki özel bir birlik adına çalışmaya başlayan Delila Reyes karakterinin başından geçenlerin anlatılacak. En ileri teknolojili ve yenilikçi silahlarından birini alıp dünyanın en ünlü ve en gizemli yerine, yer altındaki ıssız bir askeri araştırma merkezine gideceğiz. Her zaman olduğu gibi bizi daha önceden hiçbir yerde görmediğimiz, ama öldükten sonra daha da zorlu bir şekilde geri dönebilme ihtimali olan yaratıklar ile mücadeleye mücadeleye gireceğiz. 

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Daymare: 1994: Sandcastle, gelişmiş görsellik, müzikler, ses efektleri ve envanterinizi daha kolay düzenleyebileceğiniz yeni bir V.A.C. sistemi ile gelecek. Ayrıca ana karakterimizin koluna yerleştirilen tarayıcı göz sayesinde, karşınıza çıkacak engelleri aşmak için gereken ipuçlarının yanı sıra gizli dokümanları ve eşyaları da bulabilmeniz de mümkün olacak. 

Daymare 1994: Sandcastle için şimdilik net bir çıkış tarihi olmasa da, önümüzdeki yıl içerisinde ve aynı ilk oyun gibi Türkçe altyazı seçeneği ile satışa sunulacak. Duyuruya özel olarak yayınlanan ekran görüntülerine, fragmanına ve PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Daymare 1994: Sandcastle En Düşük Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT) 
  • İşlemci: Intel Core i5-4460, 2.70GHz veya AMD FX-6300 veya daha iyisi 
  • Bellek: 8 GB RAM 
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R7 260x 2 GB Video RAM 
  • DirectX: Sürüm 11 
  • Depolama: 23 GB kullanılabilir alan  

Daymare 1994: Sandcastle Önerilen Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT) 
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 veya AMD FX-9590 veya daha iyisi 
  • Bellek: 8 GB RAM 
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 480 3GB VRAM 
  • DirectX: Sürüm 11 
  • Depolama: 23 GB kullanılabilir alan 

Red Dead Redemption 2 Grafiklerinde Gerçekçilik Sınırları Zorlandı
OYUN

Red Dead Redemption 2 Grafiklerinde Gerçekçilik Sınırları Zorlandı

Red Dead Redemption 2 grafiklerinde gerçekçilik sınırları zorlandı. Eğer oyunun RTX 3090 kartında, Ultra ayarlar ile nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, haberimizin içeriğindeki videoyu kaçırmayın.

YORUMLAR