Digg, Google Reader'ın Yerini Almaya Hazırlanıyor

Google Reader'ın kapanacağının açıklanmasının ardından hali hazırda bir proje sahibi olan Digg'in kendi RSS okuma servisini hizmete sokacağı duyuruldu.

Digg, Google Reader'ın Yerini Almaya Hazırlanıyor

Bildiğiniz gibi Google dün bekleyenmeyen bir şekilde Google Reader'ı kapatacağını açıklamıştı ve bu kararından dolayı RSS servislerini kullanmayı seven pek çok web gezgini de durumdan memnun olmamıştı. Biz de sizin için Google Reader alternatiflerini yayınlayarak bu eksikliği kolayca doldurmanızı sağlamaya çalışmıştık.

Anlaşılan o ki Digg servisi Google Reader'dan doğan bu eksikliği kapatma niyetinde ve hali hazırda bir RSS okuma servisi Digg'in planları arasında yer alıyorken, Google Reader'ın kapanma kararının ardından bu çok daha önemli bir hale gelmiş durumda.

Digg'in resmi şirket açıklaması şu şekilde oldu:

"Bazılarının RSS hakkında geçmişte kalmış bir olgu gibi bahsettiğini gördük ancak Google Reader'ın günlük kullanıcıları olduğundan dolayı bu ürünün kurtarılması gerektiğine inanıyoruz. En iyisini yapabilmek için yola koyulduk."

Digg'in RSS okuyucular için gerçekleştirmek istediği bu projenin Google Reader'ın popülaritesini geçip geçmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Samsung Windows 8'e saldırmaya devam ediyor

YORUMLAR