Elma Siparişi Veren Adama iPhone SE Sürprizi!

Elma siparişi veren adam büyük bir şaşkınlık yaşadı. İnternet üzerinden verdiği siparişi almaya giden kişi, iPhone SE sürprizi karşılaştı. İşte tüm detaylar!

Elma siparişi veren adam hayatının şokunu yaşadı. İngiltere'de yaşayan Nick James, Tesco isimli perakende market zinciri üzerinden verdiği elma siparişi sayesinde Apple iPhone SE modelini kazandı. Tesco tarafından verilen ürünler arasında kulaklık, tablet ve diğer akıllı telefon modelleri de yer alıyor. İngiltere'de gerçekleşen olaya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Elma Siparişi Veren Adam Büyük Bir Şok Yaşadı

Yeni tip koronavirüs salgını nedeni ile kalabalık ortamlarda bulunmamak oldukça büyük bir öneme sahip. Bu sebepten ötürü COVID-19 salgını sürecinde internet üzerinden yapılan alışverişlerde patlama yaşandı. İnsanların büyük bir kısmı, markete gitmek yerine almak istediği ürünleri internetten üzerinden sipariş vermeye başladı.

İngiltere merkezli perakende market zinciri Tesco, "Super Substitute" olarak isimlendirilen yeni kampanyasının bir parçası olarak müşterilerine çeşitli elektronik ürünler gönderiyor. Şirket bu kampanya ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Bu da elektronik ürün gönderilen kişilerin büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebebiyet verdi.

Nick James isimli bir kişi, Tesco'nun internet sitesi üzerinden Click and Collect (Tıkla ve Topla) isimli yöntem ile bir kilogram elma siparişi verdi. Siparişini almak için markete giden James, büyük bir sürpriz yaşadı. Şanslı kişi, poşetin içerisinde elmaların yanında bir adet iPhone SE modelini gördü.

James, kısa süreli yaşadığı şaşkınlığın ardından iPhone SE modelinin fotoğraflarını paylaştı ve yaşadığı durumu anlattı. iPhone SE isimli modelin sahibi olan Nick James'in paylaştığı fotoğraflara yukarıda yer alan tweet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tesco tarafından başlatılan kampanya kapsamında yalnızca Apple cihazları yer almıyor. iPhone'ların yanı sıra Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar, kulaklıklar ve hatta tablet de bulunuyor. Perakende market zincirinin Click and Collect yöntemi ile alışveriş yapan şanslı kullanıcılara Samsung Galaxy Tab A7, iPhone 12 Mini, Apple AirPods, Motorola E7, Nokia 3.4, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Fit 2 ürünlerinden bir tanesi veriliyor.

Tesco isimli perakende market zinciri tarafından başlatılan söz konusu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Kampanyaya ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

iPhone 13 Çentik Tasarımı Sızdırıldı!
MOBİL

iPhone 13 Çentik Tasarımı Sızdırıldı!

iPhone 13 çentik tasarımı ile ilgili uzun zamandan beri birtakım iddialar ortaya atılıyordu. Yeni sızdırılan görüntülere göre iPhone 13 modelinin çentik tasarımında büyük bir değişiklik meydana gelebilir.

YORUMLAR