Elon Musk Anonymous'a Haftalar Sonra Yanıt Verdi!

Elon Musk, Anonymous'un kendisine yönelttiği eleştirilere haftalar sonra cevap verdi. Peki, ünlü iş insanı hacker grubu ile ilgili nasıl bir paylaşımda bulundu?

Elon Musk Anonymous ile dalga geçti. Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan ünlü iş insanı Musk, hacker grubundan kendisine gelen eleştirilere bir Disney dizisi ile gönderme yaptı. Musk'ın paylaştığı tweet binlerce kullanıcı tarafından beğenilip yeniden paylaşıldı.

Hacker grubu Anonymous, geçtiğimiz haftalarda içerisinde Musk'la ilgili eleştirilerinin bulunduğu bir video paylaştı. Paylaşılan videoda Musk'a yönelik sert eleştiriler yer alırken hacker grubu bir yandan da Musk'ı açıkça tehdit etti.

Anonymous'un Musk'ı hedef aldığı videoda Tesla'nın takip ettiği çevreci olmayan prosedürler olduğu iddia edildi. Videoda bu prosedürlere yer veren hacker grubu, Musk'ın şımarık milyarderlerden bir diğeri olduğuna işaret etti. Kripto para piyasasında meydana gelen dalgalanmalara dikkat çeken grup, bütün bu olanlardan Musk'ı sorumlu tuttu.

"Güney Afrika'nın çalınmış topraklarında, ırk ayrımcılığına maruz kaldığınız zümrüt madenlerinin ortasında doğduğunuz ve çalışan kesimin düşünceleri hakkında en ufak bir fikriniz yok. Dünya acı çekiyor" ifadelerinin yer aldığı videoda grup, Tesla'nın aslında Musk'a ait olmadığını öne sürdü.

Hacker grubu, Tesla'nın teknik anlamda Musk'ın olmadığını çünkü Tesla'nın kurucusunun aslında o olmadığını, Musk'ın şirketi kendisinden çok daha akıllı olan iki kişi Martin Eberhard ve Marc Tarpenning'den aldığını belirtti.

Grup ayrıca Tesla'nın gelirinin büyük bir kısmının araba satışlarından değil, Bitcoin'den geldiğini vurguladı. Musk'ı kripto para piyasasını manipüle etmekle suçlayan grup, iş insanının çevrecilik ve yenilikçilik adı altında attığı adımların gelir elde etmek için yapıldığını iddia etti.

Hacker grubu, videonun sonunda şu sözleri kullandı:

"En zeki olduğunu düşünebilirsin ama şimdi sana eşit bir rakip buldun: Biz Anonymous'uz, bir orduyuz ve bizi bekle."

Elon Musk Anonymous Gerilimi Yeniden Canlandı

Bu ay 50 yaşına girecek olan Musk, geçtiğimiz gün paylaştığı tweette bir Disney dizisi olan Hannah Montana'yı kullanarak hacker grubuna gönderme yaptı.

Musk'ın paylaştığı tweette şu ifadelere yer verildi:

"Hannah Montana aslında Miley Cyrus'tur."

Tesla CEO'su Elon Musk'ın tweetine Anonymous'tan da cevap gecikmedi. Musk'ın tweetine aynı gün içerisinde yanıt veren hacker grubu, Musk'ın tweeti alıntılayarak aşağıdaki videoyu paylaştı.

Anonymous Elon Musk'ı Tehdit Etti: Şımarık Milyarder
SOSYAL MEDYA

Anonymous Elon Musk'ı Tehdit Etti: Şımarık Milyarder

Anonymous'un Elon Musk videosu kısa sürede hızla yayılmayı başardı. Hacker grubu Anonymous, son zamanlarda kripto para borsasına yön veren Elon Musk için bir video mesaj yayınladı.

YORUMLAR