Elon Musk'ın Fake Hesabı Ortaya Çıktı

Elon Musk, bugün yaptığı paylaşımda yanlışlıkla yan hesabını gösterdi. Detaylar haberimizde!

Elon Musk'ın Fake Hesabı Ortaya Çıktı

Ünlü milyarder Elon Musk yine ilginç bir şekilde gündemde. Bugün yeni Twitter güncellemesi hakkında bilgilendirme yapan Elon Musk, yanlışlıkla yan hesabını gösterdi.

İçerik üreticilerin para kazanmak için Twitter Blue satın alması gerektiğini öğütleyen Elon Musk'ın kendi telefonundan aldığı ekran görüntüsünde ikinci bir Twitter hesabı olduğu görüldü.

Elon Musk Stalk Hesabı mı Kullanıyor?

Sosyal medyada "fake, yan, stalk" adı ile anılan sahte hesap kullanımı, normal kullanıcılar arasında oldukça yaygın. Bu hesaplar genellikle belirli bir amaç için kullanılıyor ve kullanıcının gerçek hesabı dışında kimliğini gizli tutmasına yardımcı oluyor. Ancak böyle bir hesabın Twitter'ın sahibi Elon Musk tarafından da kullanılıyor olması, birçok kişiyi şaşırttı.

Sahte hesabın ünlü milyarderin 3 yaşındaki oğlunun profil fotoğrafını içerdiği ve hiçbir takipçisi olmadığı tespit edildi. İddialara göre @ErmnMusk kullanıcı adına sahip hesap, Elon Musk'a ait.

Başlangıçta silinen bu hesap, şimdi yeniden aktif hale getirilmiş gibi görünüyor. Hesapta oldukça ilginç paylaşımlar olduğunu söylemek mümkün.

Elon Musk'ın sahte hesabından ünlü milyarderin ilgilendiği kripto paralar, siyaset ve teknoloji gibi birçok paylaşıma cevap geldiği görüldü. Bu cevapların içerisinde @saylor isimli hesabın "Satoshi doğru fikre sahipti." paylaşımına "Japon kızlarını sever misin?" gibi oldukça ilginç bir cevap bulunuyor.

@ErmnMusk kullanıcı adlı ve Elon Test isimli Twitter hesabının ünlü milyarder tarafından yeni Twitter özelliklerini test etmek amacıyla kullanıldığı iddia ediliyor.

Elon Musk Bu Sefer de Bedava Mavi Tik Dağıtmaya Başladı
SOSYAL MEDYA

Elon Musk Bu Sefer de Bedava Mavi Tik Dağıtmaya Başladı

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sonrasında sosyal medya platformuna eklenen ücretli abonelik sistemi Twitter Blue, birçok kişinin tepkisini çekmişti.

YORUMLAR