Facebook Messenger'da Sesli Mesaj Gönderme Özelliği Geldi

Facebook Messenger'ın yeni özelliği sesli mesaj gönderme güncellemesi hakkında bilgiler ve nasıl yapılacağına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Facebook Messenger'da Sesli Mesaj Gönderme Özelliği Geldi

Facebook hem iOS hem de Android için hazırladığı uygulamaları geliştirmeye devam ediyor ve bu sefer de güzel bir sürpriz ile karşımızda. Yeni gelen güncellemeyle artık Facebook Messenger üzerinden kolayca sesli mesaj göndermek mümkün hale geldi.

Ancak gönderebileceğimiz mesaj en fazla bir dakika uzunluğunda olabiliyor ve acil mesaj ihtiyaçlarımızı hızlıca halledebilmek için hazırlanmış.

Sesli mesaj gönderebilmek için mobil cihazımızda Facebook Messenger uygulamasını açtıktan sonra herhangi bir arkadaşımız ile konuşmamıza girmemiz gerekiyor. Daha sonra mesaj yazma kısmının solunda yer alan “+” işaretine tıklıyoruz ve yeni çıkan ekranın sağ kısmındaki mikrofon işaretine basmamız gerekiyor.

Mikrofona bastığımızda mesajınızı kaydetmek için kullanabileceğiniz kırmızı kayıt butonu yer alıyor ve mesajınızı kaydettiğiniz süre içerisinde bu butona basılı tutmanız, kaydınız bittiğinde ise elinizi butondan çekmeniz gerekiyor. Eğer görsel olarak incelemek isterseniz aşağıda geçmeniz gereken adımları görebilirsiniz.

Facebook Messenger Android ve iOS sürümlerini kullanmıyorsanız indirmeyi unutmayın.

YORUMLAR