Fahrettin Koca İstifa İddiası Sosyal Medyada Gündemde

Fahrettin Koca istifa iddiası ile sosyal medyada gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı etti? Ayrıntılar haberimizde.

fahrettin-koca-istifa-iddiasi

Fahrettin Koca istifa iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı etti? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı edecek? Fahrettin Koca'nın yerine kim gelecek? Ortaya atılan iddiaları bir araya getirdik. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa Mı Etti?

Sondakika.com'da yer alan habere göre, sosyal medyada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın görevinden istifa edeceği iddia ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın affını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan isteyeceği söylentileri ortalıkta dolaşıyor.

Henüz konu ile alakalı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam (1 Mart 2021) Kabine Toplantısı sonrasında normalleşme süreci ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Fahrettin Koca'nın Yerine Kim Gelecek?

Kulislerde Fahrettin Koca'nın yerine Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl'ün getirileceği iddia edilmekte.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde bir özür açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası Muhammed Emin Saraç'ın cenazesinde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal mesafenin aşılması ile ilgili Koca'dan açıklama gelmişti.

Koca açıklamasında "Cenazelerde sosyal mesafenin kalkacağını öngörmeliydim. Bu benim kusurum. Bu nedenle ben vatandaşlarımdan özür diliyorum." demişti.

Sizler konu ile alakalı neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kademeli Normalleşme Başlıyor: Cumhurbaşkanı Açıkladı
Bilim

Kademeli Normalleşme Başlıyor: Cumhurbaşkanı Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasaklar hakkında önemli açıklama yaptı.

Türkiye'de 1 Mart itibariyle yerinde karar dönemi dönemi başlıyor. Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15:00'da toplandı. Toplantıda alınan kararlar akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan millete sesleniş konuşmasında açıklanacak.

Telegram kanalımızdan anlık olarak gelişmeleri paylaşıyor olacağız.

Telegram kanalımıza katılarak hem sorular sorabilir hem de teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telegram kanalımıza burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor. Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte.

Öksürürken ve hapşururken ağzınızı / burnunuzu kapatmayı unutmayın.

YORUMLAR