Gain Abonelik Ücretlerine Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar!

Yerli dijital yayın hizmeti Gain'in abonelik ücreti arttı. Popüler platform, rakipleri gibi yeni yıl ile birlikte fiyatlarına zam yaptı. İşte detaylar!

Gain abonelik ücreti zamlandı. Yerli dijital yayın platformu, indirimli plandaki aboneliği ile hala uygun fiyatlı hizmet vermeye devam ediyor.

Pazardaki rakipleri gibi fiyatlarına zam yapan Gain, hala uygun fiyatlı video akış hizmetleri arasındaki konumunu elinde tutuyor.

Güncel Gain Abonelik Ücreti Ne Kadar?

İlk olarak 2020 yılının aralık ayında kullanıma sunulan ve kısa sürede çok popüler hâle gelen Gain isimli yerli dijital yayın platformunun abonelik fiyatına zam geldi. Hizmetin aylık abonelik ücreti 99 TL'den 149 TL'ye yükseldi.

Dijital yayın platformuna abone olan kişilere çevrim dışı gizleme, yüksek çözünürlük ve içerikleri reklamsız izleme gibi avantajlar sunuluyor. Gelen zamların yanı sıra GAİN'in öğrenci ve akademisyenlere sunduğu indirimli abonelik ücreti de 49 TL'ye yükseldi.

Disney Plus Türkiye Abonelik Fiyatına Dev Oranda Zam Geldi: Ne Kadar Oldu?
İNTERNET

Disney Plus Türkiye Abonelik Fiyatına Dev Oranda Zam Geldi: Ne Kadar Oldu?

Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme sonucunda popüler dijital yayın platformunun aylık ve yıllık abonelik planlarının fiyatı ciddi oranda arttı.

Gain platformuna gelen zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR