Game of Thrones 8. Sezon Bölüm Süreleri Sızdırıldı!

Game of Thrones'un 6 bölümden oluşacak final sezonundaki bölümlerin süreleri belli oldu.

Game of Thrones 8. Sezon Bölüm Süreleri Sızdırıldı!

2011 yılında başladığı macerasında televizyon tarihinin en kült dizilerinden bir tanesine dönüşen Game of Thrones, sekizinci sezonuyla hayranlarının karşısına son kez çıkacak. 6 bölümden oluşacak final sezonundaki bölümlerin süreleri belli oldu.

George R.R Martin’in kaleminden çıkan ve David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan Game of Thrones, 14 Nisan’da yayınlanacak sekizinci ve final sezonu ile kalplerimizde derin burukluğa neden olacak. 

Epik dizinin yapımcıları, en ufak bir sızıntıyı dahi engellemek için cansiperane bir çaba veriyor. 2015 ve 2016’daki sızıntılardan ders alan ekip, bu sefer işini şansa bırakmak istemiyor. Hatırlayacağınız üzere dizinin 7. sezonu daha resmi olarak yayınlanmadan Reddit’e düşmüştü bile.

Fakat tüm bu çabalara rağmen 6 bölüm sürecek olan final sezonundaki bölümlerin süreleri sızdırıldı. Fransa’nın en çok satan sinema dergisi Premiere, ilk iki bölümün 60 dakika, 3, 4, 5 ve 6. bölümlerin ise 80 dakika uzunluğunda olacağını iddia etti.

 

 

Hatırlayanlar olacaktır; daha önce yaptığımız haberlerde, final sezonundaki tüm bölümlerin 80 ila 90 dakika olabileceğini sizlerle paylaşmıştık. Premiere dergisinin verdiği bölüm süreleri, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 

Yeni sezondaki bölümleri, David Benioff & Dan Weiss, Michael Sapochnik, David Nutter yönetecek. Senaryoda ise Benioff, Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill’in imzaları bulunuyor.

Game of Thrones’un sekizinci ve final sezonu 14 Nisan’da yayınlanacak. 

Game of Thrones'un 8. Sezonu 14 Nisan'da Yayınlanacak!
İNTERNET

Game of Thrones'un 8. Sezonu 14 Nisan'da Yayınlanacak!

Geri sayım takvimlerinizi hazırlayın! HBO, Game of Thrones’un sekizinci ve final sezonunun 14 Nisan’da yayınlanacağını duyurdu.

En Kötü Game of Thrones Karakteri Sizce Kim?
SOSYAL MEDYA

En Kötü Game of Thrones Karakteri Sizce Kim?

Son günlerde sosyal medya üzerinde en çok tartışılan konularından bir tanesi olan en kötü Game of Thrones karakteri, bir türlü belirlenemedi.

Game of Thrones'un 8. Sezonu Öncesi Tüm Bölümleri İzleme Rehberi
İNTERNET

Game of Thrones'un 8. Sezonu Öncesi Tüm Bölümleri İzleme Rehberi

Kışın kapımıza dayanacağı tarih tam anlamıyla belli olurken, akıllara tek bir soru geldi: Game of Thrones’un eski bölümlerini şimdi izlemeye başlasam, yeni sezonun ilk bölümüne kadar yetiştirebilir miyim?  Eğer siz de böylesine bir soruyla cebelleşiyorsanız, hiç paniğe kapılmayın! Game of Thrones hayranları, belirli aralıklarla eski bölümleri izlenmesi durumunda, hangi tarihin en iyi başlangıç günü olacağını hesapladılar.

YORUMLAR