God of War Ragnarök'tan Tarihi Satış Başarısı

PlayStation'ın 2022 yılı için en güçlü oyunu olan God of War Ragnarök, satış rekorları kırmaya devam ediyor. İşte detaylar!

God of War Ragnarök'tan Tarihi Satış Başarısı

PlayStation'ın önemli markalarından biri haline gelen God of War, özellikle yeni bir hikayenin ve oynanış tarzının benimsendiği 2018 yılında çıkan dördüncü oyunla birlikte büyük yükselişe geçmişti. Yakın zamanda PC'ye de gelen ve kayda değer satış rakamlarını yakalayan God of War'un önlenemez yükselişi devam ediyor.

Geliştirici firma Santa Monica, serinin son oyunu God of War Ragnarök'un 11 milyon satış adedine ulaştığını açıkladı. Öte yandan oyunun PlayStation 5 satışlarına oldukça büyük katkı yaptığı düşünülüyor.

Liderin Tahtı Sallantıda

Şimdiye kadar en çok satan God of War serisi oyunlarından olan 2018 yapımı oyun, satışa sunulduğu tarihten beri 23 milyon kopya satarak ulaşılması güç bir yere çıtayı koymuştu. Ancak serinin devam oyunu bu değerlere ulaşmaya çok yakın.

İlk 5 gün içerisinde 5.1 milyon kopya satmayı başaran God of War Ragnarök, pazara bu alanda kırılması zor bir rekora imza atarak giriş yaptı. İlerleyen haftalarda ise toplamda ekstra 5.9 milyon satışa ulaşan oyun, 11 milyon barajına dayandı.

Öte yandan bazı iddialara göre hala oyun sektörde dillerdeyken yakın zamanda Santa Monica'dan DLC görebiliriz. Yakın zamanda PlayStation ekibinin başlattığı "#LiveFromPS5" kampanyası kapsamında Londra'da sergilenen Leviathan baltası, buna işaret ediyor olabilir.

Londra'ya Kratos'un Baltası Düştü: God of War DLC'si Geliyor
OYUN

Londra'ya Kratos'un Baltası Düştü: God of War DLC'si Geliyor

God of War Ragnarök, çoğu kişiye göre çıkışının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen gelmiş geçmiş en iyi oyunlar listesine çoktan girdi.

YORUMLAR