Google Pixel Etkinliği Tamamlandı: Neler Tanıtıldı?

4 Ekim 2023 tarihinde yani bugün Google Pixel etkinliği düzenlendi. İşte yazılım devi tarafından düzenlenen etkinlikte tanıtılan ürünlere dair detaylar!

Dünya genelinde çok fazla sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen Google Pixel etkinliği gerçekleşti. Peki, canlı olarak yayımlanan olan etkinlikte hangi ürünler tanıtıldı? Merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Google, 4 Ekim 2023 tarihinde yani bugün Türkiye saati ile 17.00'de bir etkinlik düzenledi. Etkinlik esnasında Google Pixel 8 serisi, Google Pixel Watch 2, Assistant with Bard tanıtıldı. Ayrıca Google Pixel Buds Pro için yeni iki renk seçeneği duyuruldu.

İçindekiler [Gizle]

Google Pixel 8

Gücünü Tensor G3 işlemcisinden alan Pixel 8 modelinde 8 GB RAM bulunuyor. 6,2 inç ekran büyüklüğüne sahip olan cihaz, 1080 x 2400 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor. Telefonun arka tarafında 50 MP ve 12 MP çözünürlüklerinde iki adet kamera yer alıyor.

4.575 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon 27W kablolu, 18W kablosuz hızlı şarj teknolojilerini destekliyor.

Google Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro modelinin arka yüzeyinde toplamda üç adet kamera bulunuyor. Bunların iki tanesi  48 megapiksel, bir tanesi ise 50 megapiksel çözünürlüğünde. Ön yüzeyde hem Pixel 8 Pro'da hem de Pixel 8'de 10.5 MP çözünürlüğünde bir adet kamera mevcut.

12 GB RAM'in yer aldığı telefon 6,7 inç büyüklüğünde. Cihazın LTPO OLED ekranı 120Hz yenileme hızı ve 1344 x 2992 piksel çözünürlük sunuyor. Tensor G3 işlemcisine sahip olan Pixle 8 Pro'da 5.050 mAh batarya kapsitesi yer alıyor. Google'ın yeni telefonu 30W kablolu, 23W kablosuz hızlı şarj teknolojilerini destekliyor.

Google Pixel Watch 2

Çok şık bir görünüme sahip olan akıllı saat, Wear OS 4 ile beraber geliyor. 306 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı cihazın Always On Display (AOD) özelliği etkinken bile 24 saate kadar pil ömrü sunduğu söyleniyor.

1,2 inç ekran büyüklüğüne sahip olan akıllı saat, OLED ekran üzerinde 384 x 384 piksel çözünürlük sunuyor. Google'ın yeni akıllı sattinde yalnızca 41 mm sürüm bulunuyor. Cihazda 2 GB RAM de mevcut.

Assistant with Bard

Android ve iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar için Assistant with Bard duyuruldu. Örneğin "Bu hafta kaçırdığım önemli e-postaları göster" şeklinde sorulan soruya çok kısa süre içerisinde cevap verilecek. Ayrıca sosyal medyada paylaşılmak istenen bir gönderi için yardımcı da olacak.

Dikkat çeken özelliklerin yer aldığı Assistant with Bard'ın önümüzdeki birkaç ay içerisinde sunulması bekleniyor.

Google Pixel Buds Pro İçin Yeni Renk Seçenekleri

Google Pixel Buds Pro modeli için mavi ve porselen olmak üzere iki farklı renk seçeneği duyuruldu. Aktif gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çeken kablosuz kulaklık modelinin 31 saate kadar pil ömrü sunduğu söyleniyor.

Samsung Galaxy Buds FE Tanıtıldı: Uygun Fiyatlı Kulaklık!
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Buds FE Tanıtıldı: Uygun Fiyatlı Kulaklık!

Samsung Galaxy Buds FE'nin özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, Samsung marka yeni kablosuz kulaklık modeli neler sunuyor? İşte merak edilen detaylar!

Google tarafından düzenlenen etkinlik hakkında merak edilen soruları cevapladık. Söz konusu etkinlik ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.