GTA 5 Bugüne Özel 30 Dolar, Bu Fırsatı Kaçırmayın!

GTA 5 almak isteyen kullanıcılara müjde! Humble Bundle üzerinden 104 TL'ye oyunu satın alabilirsiniz. Detaylar haberimizde:

GTA 5 Bugüne Özel 30 Dolar, Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Bir oyun düşünün ki 2013 yılında çıkmasına rağmen hiç eskimesin. Aradan yıllar geçse bile yıllanmış şarap gibi değerlensin ve yeni modlarıyla oyunculara muhteşem bir oyun deneyimi yaşatsın. Evet efendim, Grand Theft Auto serisinin son oyunundan bahsediyoruz. Steam üzerinde hala 179 TL olan GTA 5'in indirime girmesi bizim için hala haber değeri taşıyor. Humble Bundle'dan 30 dolara alabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın!

Grand Theft Auto 5, Rockstar Games'in en popüler ve başarılı serisi olarak ön plana çıkıyor. Xbox 360 ve Playstation 3 için 2013 yılında piyasaya sürülen oyun, PC ve yeni nesil konsollara biraz geç gelse de, hala çılgınlar gibi oynanıyor. Hala oyuna sahip olamayanlar ise endişelenmesin. Sizin için bir fırsat yakaladık ve paylaşmaya karar verdik. Humble Bundle üzerinden yapacağınız 30 dolarlık (şimdiki dolar kuru ile yaklaşık 104 TL) bir ödemeyle GTA 5'e sahip olabilirsiniz. 

Şimdi diyeceksiniz ki sizin dolar kurundan haberiniz yok mu? Var efendim, ama ilk paragrafta değindiğim Steam'de 179 TL olan fiyatı unutmayınız. Yaklaşık 75 TL'lik bir indirim bize gayet makul geliyor. Diğer yandan, Humble Bundle üzerinden yapacağınız satın alımların yüzde 5'ini çeşitli sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için kullanabiliyorsunuz. 

İndirimden faydalanabilmek için Humble Bundle'ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Elinizi çabuk tutsanız iyi olur, zira 7 saat sonra indirim sona erecek.

GTA Vice City Geri Dönebilir, GTA 5 DLC'leri Sızdırıldı

Rockstar, GTA 5 Hilecilerine Ban Çekicini İndirmeye Başladı

YORUMLAR