GTA Online Los Santos Summer Special Güncellemesi Yayınladı: İşte Tüm Yenilikler!

GTA Online için Los Santos Summer Special isimli yeni bir güncelleme yayınlandı. Peki GTA Online Los Santos Summer Special güncellemesi neler sunuyor?

GTA Online Los Santos Summer Special Güncellemesi

Grand Theft Auto V bugün pek çok kişi için artık sıkıcı bir oyun haline gelmiş olsa da oyunun GTA Online olarak adlandırılan ve sık sık güncellenerek yenilenen apayrı bir tarafı daha bulunuyor. Hala oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan GTA Online Los Santos Summer Special güncellemesi ile bazı yeniliklere kavuştu.

GTA Online Los Santos Summer Special

Geçtiğimiz haftalarda Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan ve milyonlarca oyuncunun kütüphanesine dahil ettiği GTA V, şu sıralar GTA Online tarafı ile öne çıkıyor. Açıkçası şirketin yedi yıllık bir oyuna hala bu denli destekler sunduğunu görmek memnun edici bir detay.

GTA Online için yayınlanan Los Santos Summer Special ile birlikte oyuncular bazı yeni araçlara, görevlere, pistlere ve savaşlara erişebilme şansını elde ediyor. Yeni güncelleme ile gelen yeniliklerin bazılarını hemen aşağıdaki listede görebilirsiniz. Bu arada güncellemenin hemen şu an indirilebilir durumda olduğunu da hatırlatalım.

- Oyun içerisinde satın alabileceğiniz ve kullanabileceğiniz 15 yeni araç.

- Dostlarınızla birlikte daha keyifli vakit geçirebilmeniz adına 6 yeni Co-Op Mission.

- Hız tutkunları için 9 yeni açık yarış pisti.

- Tamamı ile yenilenen Business Battles.

- Ve daha pek çok yenilik.

- Hata düzeltmeleri.

- Performans iyileştirmeleri.

GTA 5 Mobile (Android) Nasıl İndirilir ve Kurulur?
OYUN

GTA 5 Mobile (Android) Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Android için GTA 5 mobil nasıl indirilir ve kurulur, GTA 5 mobil indirme linki nedir? Hayran yapımı Grand Theft Auto V (GTA V) mobil oyun hakkında cevabı merak edilen bütün soruları makalenin devamında tüm ayrıntıları ile yanıtlıyoruz.

Peki siz Los Santos Summer Special güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin bu güncellemede beğendiğiniz yenilikler hangileri? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR