Half Life 2'ye Oculus Rift Desteği Geldi

Valve, Oculus Rift'e vereceği desteği bir kez daha gözler önüne sererek Half Life 2 için güncelleme yayınladı.

Half Life 2'ye Oculus Rift Desteği Geldi

Valve, Oculus Rift'e vereceği desteği bir kez daha gözler önüne sererek Half Life 2 için resmi bir güncelleme yayınladı. (Oculus Rift, bir kickstarter projesi olan yukarıda resmini gördüğünüz sanal gerçeklik için yapılmış ve içinde iki adet ekran bulunan bir gözlük oluyor.)Bu güncellemenin, erken versiyon update olduğu için bir çok bug içerebileceği söyleniyor. Bu sebeple Valve'den Joe Ludwig, yaptığı açıklamada: "Bu güncelleme ile ilgili bulacağınız her hatayı bize bildirmeniz, bizi mutlu edecektir." dedi. Ayrıca yakın zamanda Half Life 2'nin Linux versiyonunun da çıktığını size haber verelim. Bu versiyon henüz Beta aşamasında ama iş görüyor. Açık kaynaklı işletim sistemi olan Linux'un kullanıcıları bu habere sevinmiş olmalılar. Nitekim Linux için çıkan oyun sayısı çok az oluyor.

Valve, daha önceden sözü geçen güncellemeyi Team Fortress 2 için de çıkarmıştı. TF2'nin oyun deneyimini Oculus Rift ve Virtuix adlı firmanın sanal gerçeklik için yaptığı çok yönlü koşu bandı ile deneyimleyen bir oyuncunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Geleceğin Oyun Deneyimi: Sanal Gerçeklik
OYUN

Geleceğin Oyun Deneyimi: Sanal Gerçeklik

Virtuix adlı firmanın sanal gerçeklik için yaptığı çok yönlü koşu bandı ile Oculus Rift adlı görüntü cihazını birleştirirseniz, bir de işin içine Team Fortress 2 girerse ne olur merak ediyorsanız.

Oculus Rift ile Tanışın

YORUMLAR