How I Met Your Father 2. Sezon Tarihi Açıklandı

Disney Plus'ın sevilen dizilerinden How I Met Your Father'ın 2. sezon tarihi açıklandı. İşte detaylar!

How I Met Your Father 2. Sezon Tarihi Açıklandı

Disney Plus’ın eğlenceli dizilerinden biri olan ‘How I Met Your Father’, ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına 19 Nisan’da çıkıyor.

Dizide Sophie’nin 30 yaşına girmesi ve 30’lar kulübüne katılmasıyla başlayan karmaşık aşk hayatı, gerçek aşkını bulma çabası içinde izleyenlere hız trenine binmiş hissi yaratacak. İlk sezona kıyasla daha eğlenceli bir sezon beklenirken, Sophie’nin kendinden yaşça büyük yeni erkek arkadaşı sezonun en önemli sürprizleri arasında yer alıyor.

How I Met Your Father 2. Sezonundan Neler Bekliyoruz?

How I Met Your Father 2. Sezon Tarihi Açıklandı

Dizinin başrol oyuncusu Hilary Duff’ın yanı sıra, Sophie’nin ev arkadaşı Valentina rolünde Francia Raisa da sezon boyunca flörtleşmenin zorluklarıyla yüzleşecek. Yeni sezonun en önemli oyuncu kadrosu sürprizi ise Emmy adayı ünlü oyuncu John Corbett'in Sophie'nin karşısına çıkacak olması. Ayrıca sevilen oyuncu Leighton Meester, Meredith rolünde üç bölüm yer almaya devam edecek ve ünlü müzik yıldızı Meghan Trainor da bir bölümde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yeni sezonda hikâye ikiye bölünerek yayınlanacak. İlk kısım 19 Nisan'da Disney Plus platformunda izleyicileriyle buluşacak. İkinci kısım ise 26 Temmuz'da yayınlanacak ve Sophie'nin Jesse (Chris Lowell) ile arasındaki karşı konulmaz kimya da sürprizlerin bol olacağı sinyallerini veriyor.

Sevilen dizinin yeni sezonunu kaçırmamak için 19 Nisan'da Disney Plus platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Pınar Deniz'in Disney Plus Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı!
Sinema

Pınar Deniz'in Disney Plus Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı!

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+ orijinal yerli içeriklerine bir yenisini daha ekliyor.

En İyi Disney Plus Dizileri - 2024
Sinema

En İyi Disney Plus Dizileri - 2024

Dijital yayın hizmeti Disney Plus dizileri ile öne çıkıyor. Platformda uzun süre boyunca keyifli zaman geçirilmesine yardımcı olabilecek birbirinden başarılı yapımlar yer alıyor.

YORUMLAR