Pınar Deniz'in Disney Plus Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı!

Pınar Deniz'in başrolünü üstlendiği yeni Disney+ orijinal yerli içeriği "Aktris"in yeni fragmanı paylaşıldı. İşte diziye dair tüm detaylar!

Pınar Deniz'den Yeni Disney Plus Dizisi: "Aktris"

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+ orijinal yerli içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kez başrolünde tanıdık bir yüze ev sahipliği yapan "Aktris" adlı gerilim-suç-mizah türündeki dizi, platformda gösterime girecek.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizi, seyircileri etkilemeyi hedefliyor. BKM'nin üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda Soner Caner oturuyor ve senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler yer alıyor.

Pınar Deniz'den Yeni Disney Plus Dizisi: "Aktris"

Daha önce birçok farklı rolde sayısız ödül kazanmış aktris Pınar Deniz, bu yeni dizide kariyeri boyunca hayat verdiği karakterlerden farklı bir rolle seyircilerin karşısına çıkıyor.

Dizinin paylaşılan imajı, başarılı oyuncunun karizmatik ve güçlü karakterine dair ipuçları verirken, dizinin suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındırması, seyircilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Aktris Dizisi Konusu

"Aktris", Türkiye'nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz bir dizi. İzleyiciler, suç, gerilim ve mizah öğelerinin bir arada olduğu bu orijinal dizi ile Disney+ keyfini yaşayacaklar.

Aktris Dizisi Oyuncuları

  • Pınar Deniz
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Tolga Tekin
  • Ahmet Rıfat Şungar
  • Şebnem Hassanisoughi
  • İpek Çiçek
  • Serhat Kılıç

Aktris Dizisi Yayın Tarihi

Disney+ üyelerinin merakla beklediği dizi 31 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak.

Aktris Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

Aktris Dizisi Yeni Fragmanı

Netflix Yeni Dizisi Terzi'den İlk Fragman Geldi! (Video)
Sinema

Netflix Yeni Dizisi Terzi'den İlk Fragman Geldi! (Video)

OGM Pictures imzalı yeni yerli orijinal Netflix dizisi Terzi'nin tarih duyurusu yapıldı. Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın senaryosunun kaleme aldığı dizi, Cem Karcı yönetmeliğinde çekildi.

Disney Plus Fiyatı Ne Kadar? Güncel 2024 Ücreti
İNTERNET

Disney Plus Fiyatı Ne Kadar? Güncel 2024 Ücreti

İlk olarak 2019 yılında hizmet vermeye başlayan dijital yayın platformundaki içerikleri izlemek istiyorsanız Disney plus üyelik fiyatı 2024 itibarıyla ne kadar oldu sorusunun cevabını merak ediyor olabilirsiniz.

YORUMLAR