HTC Butterfly'ın Satışları Çok İyi Gidiyor

HTC’nin yeni amiral gemisi niteliğindeki mobil cihazı HTC Butterfly’ın satışlarının çok iyi gittiği açıklandı. İlk olarak Japonya’da bir operatöre özel olarak sadece Japonya sınırları içerisinde satışı gerçekleştirilen HTC Butterfly hatırlayacak olursanız

HTC Butterfly'ın Satışları Çok İyi Gidiyor

HTC’nin yeni amiral gemisi niteliğindeki mobil cihazı HTC Butterfly’ın satışlarının çok iyi gittiği açıklandı. İlk olarak Japonya’da bir operatöre özel olarak sadece Japonya sınırları içerisinde satışı gerçekleştirilen HTC Butterfly hatırlayacak olursanız geçtiğimiz haftalarda resmen dünya pazarına açıldı ve satışına başlandı. Aradan çok geçmeden HTC Butterfly’ın satışlarının çok iyi gittiği açıklandı.

Dünyanın ilk full HD ekranına sahip olan HTC Butterfly, zor günler yaşayan HTC’nin bu zor günlerinde tabir-i caizse HTC’ye ilaç gibi geldi doğrusu. Şık tasarımının yanı sıra teknik özellikleriyle de dikkat çeken HTC Butterfly 5 inçlik dev ekranı ve full HD çözünürlüğü ile övgüyü hak ediyor. HTC’nin yeni amiral gemisinin satışları o kadar iyi gidiyor ki, HTC yeni stoklar için kollarını sıvadı.

Özelliklede bu ayın sonunda satış patlaması yapması beklenen HTC Butterfly’ın üretimine son hız devam edilirken HTC’nin Kuzey Asya sorumlusu, Jack Tong yaptığı açıklamada HTC Butterfly’a yoğun bir talep olduğunu ve bu yıl sonuna kadar HTC’yi düştüğü maddi sıkıntıdan kurtaracak nitelikte bir kazanç getireceğini belirtti. Bakalım HTC Butterfly Türkiye’de ne zaman ve hangi fiyattan satışa sunulacak.

YORUMLAR