iMessage Özellikleri Android'e Geliyor

Yeni ortaya çıkan bir uygulama, iMessage'ın sahip olduğu tüm özellikleri Android telefonlara da getirebileceğini iddia etti. İşte detaylar!

iMessage Özellikleri Android'e Geliyor

Apple'ın iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanıma sunduğu iMessage, sahip olduğu birçok özellik sayesinde Whatsapp gibi diğer mesajlaşma uygulamalarına kıyasla öne çıkıyor. Fakat iMessage'ın kullanıcılar açısından en kötü yanlarından biri, yalnızca iOS işletim sistemine sahip cihazlar için sunulması. Ancak bu durum değişebilir.

Sunbird isimli bir uygulama, iMessage'ın sahip olduğu tüm özellikleri Android telefonlara da getirebileceğini iddia etti. 

iMessage Özellikleri Android'e Geliyor

Android Cihazlar iMessage Kullanabilecek Mi?

Yaptığı iddialı açıklamaların ardından testleri de yayınlayan Sunbird, Samsung marka telefonun iMessage üzerinden iPhone'larla iletişim kurabildiğini gösterdi. Sunbird'ün uygulamasının Android ve Windows'ta ücretli bir şekilde iMessage çalıştırmaya yarayan Beeper ile benzer bir altyapıyı kullandığı düşünülüyor.

Android Authority'de yer alan habere göre Sunbird uygulaması başarılı bir şekilde kurulabiliyor ve Apple ID'ye giriş yapılabiliyor. Ancak Sunbird'ün iddiasının aksine iMessage üzerinden gönderilen mesajlar, Android cihaza ulaşmıyor.

Şimdilik hala geliştirme aşamasında olan uygulama, tamamlandıktan sonra ücretsiz bir şekilde hizmete sunulacak. Belirli bir başarının yakalanmasının ardından ise Sunbird ücretli olacak.

iMessage Üzerinden Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz 7 Oyun
MOBİL

iMessage Üzerinden Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz 7 Oyun

Oyun ile mesajlaşmanın birleşimi, iPhone ya da iPad’de zaman geçirmek için iki büyük nedendir. iMessage sayesinde ister arkadaşlarınızla mesajlaşabilir isterseniz de boş vakitlerinizde arkadaşlarınızla birlikte oyun oynayabilirsiniz.

YORUMLAR