Instagram Notlar Kısmına Gelecek Yeni Özelliği Test Ediyor!

Instagram CEO'su Adam Mosseri, "Notlar" kısmı için yeni bir özelliğin test sürecine başlandığını duyurdu. Peki bu yeni özellik ne? İşte tüm detaylar!

Sosyal medyanın devi Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla yeni bir özellik olan "notlar" bölümünü duyurmuştu. Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, notlar bölümü için yeni bir özelliğin test sürecine başlandığını resmi olarak duyurdu.

Instagram, şu an için pek kullanılmayan "notlar" özelliğini canlandırmayı hedefliyor. Bu özellik, sadece takip edilen kullanıcıların veya "yakın arkadaş" listesine eklenen kişilerin görebileceği kısa notlar paylaşmanıza olanak tanırken, maksimum 60 karakter sınırlamasına sahip.

İşte O Yeni Özellik

 Instagram'da yakında "notlar" içinde selfie videoları paylaşma özelliği de devreye girecek. Bu yeni özellikle ilgili olarak Mosseri şunları söylüyor:

"Bu hafta notlarda selfie videoları paylaşma özelliğini test etmeye başladık. Yakında notlar'da varsayılan profil fotoğrafınızı kısa bir video ile güncelleyebileceksiniz. Videoya eşlik etmesi için ayrıca metin ekleyebileceksiniz."

Geçtiğimiz günlerde Instagram, kullanıcıların telefonlarındaki fotoğraflardan özel çıkartmalar oluşturmalarına izin verecek başka bir özellik üzerinde de çalıştığını duyurmuştu.

Bu özellikle, fotoğraflardan objeleri seçerek çıkartmalar oluşturmanıza olanak tanıyacak ve bu çıkartmalar Hikayeler ve Reels gibi farklı bölümlerde kullanılabilecek.

Instagram, kullanıcılarına daha fazla özelleştirme ve etkileşim seçeneği sunarak, sosyal medya deneyimini daha ilgi çekici hale getirmeye devam ediyor. Bu yeni özelliklerin ne zaman genel kullanıma sunulacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Instagram'da Notlar Gözükmüyor, Çözümü Nedir?
SOSYAL MEDYA

Instagram'da Notlar Gözükmüyor, Çözümü Nedir?

Görüntü tabanlı sosyal medya platformunu kullanan pek çok kişi Instagram'da notlar gözükmüyor, çözüm yolları neler sorusunun cevabını arıyor.

Siz selfie özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR