Apple iOS 17.4 Kullanıcıları Memnun Edemedi: Pil Sorunu Yaşanıyor!

Apple'ın iOS 17.4 güncellemesiyle kullanıcılar pil sorunuyla karşı karşıya. Apple bu konuda bir çözüm üretecek mi? İşte ayrıntılar!

iOS 17.4, AB ülkelerinde üçüncü taraf uygulama mağazalarına açıldı. Ancak pil sorunları nedeniyle bazı iPhone kullanıcıları arasında tartışma yaratıyor. Bu güncelleme, özellikle iPhone 11 ve 11 Pro gibi eski modellerde sorunlara neden oluyor. 

Kullanıcılar, iOS 17.4'ün pil ömrünü aşırı tükettiği konusunda şikayetçi. Ancak, sorunun ne kadar yaygın olduğu henüz bilinmiyor. Apple, olası bir iOS 17.4 pil sorununu çözebilmek için acil bir güncelleme yayınlayabilir.

Ancak, bu sorun kullanıcıların çoğunluğunda yoksa, sorun yaşayan kullanıcılar bir sonraki iOS güncellemesini beklemek zorunda kalabilirler.

iOS 17.4 Kullanıcılara Neler Sunuyor?

iOS 17.4 güncellemesi, AB ülkelerinde önemli değişikliklere neden oldu. Kullanıcılar artık varsayılan uygulama mağazasını seçme özgürlüğüne sahipken, Apple Podcasts'te transkriptler kullanma ve SharePlay özelliğini HomePod ile kullanma imkanına kavuştular. Ayrıca, yeni emoji karakterleri ve ABD'de 2024'te piyasaya sürülecek olan yeni CarPlay için hazırlıklar gibi birçok özellik de mevcut. Bunun dışında şu özellikler de kullanıcılara sunuluyor:

  • Yeni mantar, anka kuşu, misket limonu, kırık zincir ve sallanan kafa emojileri emoji klavyesinde kullanılabiliyor.
  • 18 vücut ve insan emojisi ve her iki yöne de bakma seçeneği ekleniyor.
  • Dökümler, bir bölümü İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Almanca dillerinde sesle eşzamanlı olarak vurgulanan metinle birlikte takip edilebiliyor.
  • Bölüm metinleri tamamen okunabilir, metinlerde sözcük veya ifade aranabilir, belirli bir anına dokunularak o noktadan itibaren oynatılabilir ve Metin Puntosu, Kontrastı Artır ve VoiceOver gibi erişilebilirlik özellikleri ile kullanılabiliyor.
  • Ayarlar’daki Pil Sağlığı, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde pil devir sayısını, üretim tarihini ve ilk kullanımı gösteriyor.

'iOS Güncelleme Yüklenemedi' Hatası ve Çözümü
MOBİL

'iOS Güncelleme Yüklenemedi' Hatası ve Çözümü

Apple yeni bir iPhone yazılım güncellemesi yayınladı ve içerdiği tüm yeni özellikleri denemek için can atıyorsunuz. İPhone'unuzu en son sürümüne güncellemeye gidiyorsunuz ve BAM! iPhone'unuz güncellenmiyor.

YORUMLAR