iOS 7 Beta 2 Yayınlandı

Apple iOS 7 Beta 2'yi yayınladı ve artık işletim sistemini denemek isteyenler iPad tabletlerini de kullanabilirler.

iOS 7 Beta 2 Yayınlandı

Apple'ın mobil işletim sistemi iOS 7 son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Özellikle önceki iOS sürümleri ile olan büyük farklılıkları Apple hayranlarının hem ilgisini cezbediyor hem de duruma biraz şüphe ile yaklaşılmasına neden oluyor. Bu merakı gidermek isteyenler ise iOS 7'nin beta sürümlerini deneme şansına sahipler ve iOS 7 Beta 2'nin yayınlanmasının ardından artık iPad sahipleri de yeni işletim sistemini cihazlarına yükleyebiliyorlar.

iOS 7'nin tam sürümünün sonbahar aylarında tüm kullanıcılara dağıtılması bekleniyor ve 2. beta sürümü de öncekinde olduğu gibi sadece geliştiriciler için yayınlanıyor. Bu sürümde yer alan değişiklikler arasında temel animasyonlarda gerçekleştirilen iyileştirmeler ve şeffaflık düzenlemeleri, oyun merkezine girişte yaşanan düzenlemeler, ağ bağlantılarında kaynaklanan sıkıntılara getirilen çözümler, Safari'ye yönelik iyileştirmeler ve diğer güvenlik güncellemeleri yer alıyor.

Yine sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 5S ile birlikte geleceği neredeyse kesin olan iOS 7, daha sonra tüm diğer cihazlara OTA güncellemeleri olarak dağıtılacak. Bu süreçte pek çok yeni beta sürümü de yine geliştiriciler tarafından indirilebilir durumda olacak.

Sony Xperia Z, Android 4.2.2'yi almaya başladı

YORUMLAR