iPhone Tasarlama Sitesi ile Hayallerinizdeki Telefonu Tasarlayın

Hayalinizdeki telefonu tasarlayabilmenize imkân tanıyan iPhone tasarlama sitesi hizmet vermeye başladı. İşte telefon tasarlamak için uygulamanız gerekenler!

Neal Agarwal tarafından oluşturulan iPhone tasarlama sitesi sayesinde hayallerinizdeki akıllı telefonu tasarlayabilmeniz mümkün. Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasına kısa süre kala oldukça eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Apple'ın eylül ve ekim aylarında iki farklı etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Bu etkinliklerin bir tanesinde yeni AirPods, iPad ve Mac gibi ürünlerin yanı sıra iPhone 14 serisi de tanıtılacak.

Yeni iPhone modelleri, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından merak içerisinde beklenirken oldukça ilginç bir hizmet kullanıma sunuldu. Neal Fun isimli internet sitesi, insanların hayallerindeki iPhone modelini tasarlayabilmesine imkân tanıyor.

iPhone Tasarlama Sitesi ile Telefon Nasıl Tasarlanır?

  • Neal Fun sitesini ziyaret edin.
  • Alt kısımdan eklemek istediğiniz butona basılı tutun.
  • Butonu telefona sürükleyip bırakın.
  • Tasarımı tamamladıktan sonra "Present" seçeneğini seçin.

Neal Agarwal, Neal Fun isimli bir web sitesi oluşturdu. İnternet sitesi, çok yakında tanıtılacak olan iPhone 14 serisini merak içerisinde bekleyen insanların kendi iPhone modelini tasarlayabilmesine yardımcı oluyor.

İnternet sitesini ilk ziyaret ettiğinizde sayfanın orta kısmında bir akıllı telefon ile karşılaşacaksınız. Akıllı telefonun arkasında ve önünde herhangi bir kamera bulunmuyor. Yan taraflarda ses ve güç butonları, alt kısımda ise hoparlör ve portlar yer almıyor. Bunları tamamen istediğiniz şekilde ekleyebilmeniz mümkün.

Ekranın alt kısmında arka kamera, ön kamera, Android logosu, Home butonu, güç butonu, Lightning portu, ses butonu, Apple logosu, armut logosu, anten, kulaklık girişi gibi butonlar yer alıyor. Bunların yanı sıra oldukça ilginç ögeler de mevcut. Örneğin telefonunuza bir direksiyon veya joystick ekleyebilirsiniz.

Ekleme işlemini gerçekleştirebilmek için alt kısımda yer alan butonu sürükleyip telefonun üzerine bırakmanız gerekiyor. Kamera, logo, ses butonu gibi ögelerin telefonun hangi kısmına ekleneceğine siz karar verebiliyorsunuz.

Mouse tekerleğini sürükleyerek akıllı telefona yakınlaşabilir veya uzaklaşabilirsiniz. Kamera ve buton gibi ögeler ekledikçe telefonun değeri artıyor. Tasarlama işlemini tamamladıktan sonra "Present" butonuna basabilirsiniz. Bu butona bastığınızda telefonun başlangıç fiyatını da görebilirsiniz.

Söz konusu adımı uygulamanız hâlinde ekranın sağ kısmından Tim Cook çıkıyor. İsterseniz "Download video" butonuna basarak tasarımınızın videosunu bilgisayarınıza, telefonunuza veya tabletinize indirebilirsiniz.

En Çok Üretilecek iPhone 14 Modelleri Belli Oldu
TEKNOLOJİ

En Çok Üretilecek iPhone 14 Modelleri Belli Oldu

Apple, iPhone 14 serisinin üretim penceresini açtı ve bir süredir tedarik ile ilgili sorunlarını çözmeye çalışıyor.

YORUMLAR