Karar Veremediniz mi? Bırakın Google Size Göre Bir Akıllı Telefon Seçsin

Hangi Android akıllı telefonu alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, Google'ın yeni web hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Karar Veremediniz mi? Bırakın Google Size Göre Bir Akıllı Telefon Seçsin

Hangi Android akıllı telefonu alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, Google bu konuda size yardımcı olabilir. Google’ın yeni hizmeti kafalarda soru işareti bırakmıyor. 

Google’ın yeni web sitesi, Android telefon almadan önce tercihlerinizi değerlendirerek hangi telefonun size daha uygun olabileceğini önerebiliyor. https://www.android.com/phones/whichphone/ adresine giderek burada sorulan sorulara cevap vermeniz yeterli.

Google, size almak istediğiniz Android telefonu nasıl ve hangi amaçlarla kullanacağınıza dair sorular soruyor. Bu sorular; telefonu en çok fotoğraf çekmek için mi, yoksa sosyal medyada dolanmak için mi istediğinize dair farklı kategorilerden oluşabiliyor. Amacınızı sorguladıktan sonra, telefonun büyüklüğü veya şekli ile ilgili tercihleriniz varsa onları da cevaplıyorsunuz. Her cevaptan sonra yeni bir soruyla daha karşılaşabiliyorsunuz. Bu noktada Google seçeneklerinizi daha da detaylandırmanıza olanak tanıyor.

Web sitesi tüm bu soruların sonunda size bir ya da üç adet Android telefon seçeneği sunabiliyor. Bu noktada seçenekleri değerlendirmek biraz da size kalıyor. 2015 model tüm telefonların ağırlıklı olarak önerildiği web sitesi, Android telefon almadan önce danışılacak güzel bir hizmet olmuş. Ancak ne istediğiniz de iyi biliyor olmanız gerekiyor ki, seçenekleri doğru işaretleyerek size uygun telefona kolayca ulaşabilesiniz. 

Sony Xperia Z3+ Hakkında Sıkıntı Veren Bir Gelişme: Ateş Gibi Isınıyor

Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL Türkiye'de!

Samsung’u Suçlamayın, Galaxy S6 Serisinin Batarya Sorunu Lollipop'un Suçu

YORUMLAR