Karcher AF 50 Hava Temizleme Makinesi Artık Türkiye'de

Karcher, AF 50 hava temizleme makinesini Türkiye'de satışa çıkardı. Peki Karcher AF 50 kullanıcılara neler sunuyor?

Teknoloji, hayatımızı kolaylaştırmaya ve yaşam kalitemizi artırmaya devam ediyor. Her ne kadar biz daha çok bunun hayatı kolaylaştırma kısmıyla ilgilensek de teknolojiyi sağlıklı yaşam için de kullanmak mümkün.

Bu konuda en çok çalışan markalardan biri de kuşkusuz Karcher. Şirket uzun süredir ülkemizde sattığı temizlik ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyordu. Şimdi ise Karcher AF 50 hava temizleme makinesi sayesinde soluduğumuz havayı arındırıyor. 

Karcher AF 50 Hava Temizleme Makinesi Özellikleri ve Fiyatı Nedir?

Türkiye nüfusunun büyük bir kısmı İstanbul ve İzmir gibi kalabalık şehirlerde yaşıyor. Peki ağaç sayısından çok arabanın olduğu böyle bir şehirlerde soluduğumuz hava ne kadar temiz?

Elbette ki herhangi bir test yapmadan kesin bir cevap vermek mümkün değil. Ancak uzmanların sık sık hava kirliliği uyarısı yaptığı günümüzde pek de temiz olmadığı varsayımında bulunabiliriz. 

Bu noktada ise Karcher AF 50 gibi hava temizleme ürünlerine ihtyaç artıyor. Söz konusu cihazlar özellikle de evler, ofisler, kafe ve restoranlar gibi iç mekanlardaki havayı zararlı partiküller ve patojenlerden arındırıyor. 

Kapalı alanlarda rahat nefes garantisi veren AF 50, çok katmanlı filtre sistemi sayesinde iç mekan havasını alerjen, kirletici ve patojenlerden temizliyor. Ayrıca üzerindeki sensörler ve ekran sayesinde hava kalitesini, sıcaklığı ve nem oranını size bildiriyor. 

Ayrıca yüksek hava akışı performansına rağmen oldukça sessiz çalıştığını da belirtmekte fayda var. Elbette ki yukarıda bahsettiğim özellikleri ve daha çok fazlasını sunan AF 50'nin bir bedeli de var. 

Hava Durumu Nasıl Ölçülür?
NASIL YAPILIR

Hava Durumu Nasıl Ölçülür?

Hava olayları insanların yaşam biçimini etkilediğini herkes bilir öyle ki milattan önce topluluklar bu duruma kafa yormuş ve iklimleri, takvimleri ve saatleri icat etmiştir.

Ürün, Karcher'ın resmi internet sitesinde 19 bin 999 TL'den satılıyor. Cihazın buna değer olup olmadığı ise sizin kişisel ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize kalıyor. Yine de eğer ilginizi çektiyse buraya tıklayarak resmi sitesine ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR