LG, iPhone 6'ya Gönderme Yaparken Rezil Oldu

Ürettiği telefonlar ile dünya çapında tanınan LG, iPhone 6'ya gönderme yapmak isterken kendini rezil etti.

LG, iPhone 6'ya Gönderme Yaparken Rezil Oldu

Apple tarafından üretilen ve bu yılın piyasasına bomba gibi düşen amiral telefon iPhone 6, tanıtıldığı tarihten itibaren gündemden düşmedi. Son dönemde oldukça konuşulan iPhone 6'ların büküldüğü haberi dünya çapında büyük yankı bulurken rakip şirketler Apple'a göndermelerde bulundu. LG'de eğimli telefonu G Flex ile iPhone 6'ya gönderme yapmak isterken büyük bir hata yaptı.

Türkiye'de dün satışa çıkarılan iPhone 6, dünya çapında olduğu gibi ülkemizde de binlerce adet ürün sattı. İnsanlar Apple Store’un önünde saatlerce sıraya girip bu cihazı aldılar ama teknoloji gündemine bomba gibi düşen bir haber onları mutsuz etti. Farklı yöntemlerde onlarca dayanıklılık testi yapılan iPhone 6'nın kullanırken büküldüğü ortaya çıktı. Apple’ın böyle bir hata yapmasına oldukça şaşırmıştık fakat ünlü teknoloji şirketi böyle bir şey olmadığını kanıtlamak için iPhone'ların test merkezini kamuoyuyla paylaştı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen iPhone 6'nın satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Bükülme olayından sonra Samsung ve Blackberry gibi telefon markaları Apple'ın bu hatasını yüzüne vurmak için sosyal medyadan tweet atmaya başladılar. Bu süre zarfında kendi cihazlarını iPhone 6 ile karşılaştıranda oldu, farklı şekilde gönderme yapanda. Ama en talihsiz olay LG’nin başına geldi. LG geçtiğimiz aylarda tanıttığı içe eğimli telefonu G Flex ile Apple'a hava atmak isterken rezil oldu. Twitter üzerinden LG'nin Fransa yönetimi iPhone 6'ya gönderme içeren bir Tweet attı. Her şey normal gözükürken şirketin bu Tweet'i atarken iPhone kullandığı ortaya çıktı. Bu haberden sonra LG'nin iPhone’a göndermesi boşa giderken Fransa'nın sosyal medya sorumlusu muhteşem bir hata yapmış oldu. Bu hatadan sonra şirketin Twtter hesabına baktığımızda konuyla ilgili herhangi bir Tweet göremedik. Büyük ihtimalle Fransa'lı yetkililer tarafından Tweet kaldırıldı.

Aşağıdaki resim olayı açıklamaya yetiyor. Kırmızı çizgi ile gösterilen bölüm Tweet’in iPhone ile gönderildiğini kanıtlıyor. Tabii bu Twitter’ın yapmış olduğu sistemsel bir hata da olabilir.

LG’nin bundan sonra böyle rezil olmamak için yapması gereken tek şey; kendi ürettiği bir cihaz ile Tweet atmak.

iPhone 6 Bükülüyor Mu?

Apple iPhone 6 Plus'ı Korudu: Düzgün Kullanırsanız Bükülmez 

YORUMLAR