Microsoft Outlook.com Android Uygulamasını Güncelledi

Microsoft bugün yaptığı bir duyuruyla Outlook.com Android uygulamasını güncellediğini duyurdu. Outlook.com Android uygulamasına gelen yeni güncellemeyle birlikte sunucu tabanlı arama motoru, çevrimdışı e-posta depolama, renkler, tatil yanıtları ve takma

Microsoft Outlook.com Android Uygulamasını Güncelledi

Microsoft bugün yaptığı bir duyuruyla Outlook.com Android uygulamasını güncellediğini duyurdu. Outlook.com Android uygulamasına gelen yeni güncellemeyle birlikte sunucu tabanlı arama motoru, çevrimdışı e-posta depolama, renkler, tatil yanıtları ve takma adlarla ilgili geliştirmeler kullanıcılarla buluşuyor.

Microsoft için anahtar proje niteliği taşıyan Outlook.com dünya genelinde 400 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor ve Hotmail yerine gelen e-posta servisi, Microsoft'un tüm mobil platformlarla bağlantı kurabildiği e-posta vizyonu olarak nitelendirilebilir. Microsoft'a göre Outlook.com kullanıcılarının yüzde 68'lik bölümü Outlook.com'un mobil uygulamasına, mobil cihazları üzerinde de yer veriyor.

Eğer sizler de bir Outlook.com ve Android kullanıcısıysanız, yeni gelen güncelleme üzerinde hoşunuza gidebilecek birçok yenilik yer alıyor. Yeni güncellemeyle birlikte en çok dikkat çeken özelliklerden bir tanesi, bundan böyle tüm e-postalarınızı mobil cihazlarınızla senkronize edebilecek olmanız. Ayrıca yeni gelen özelliklerden bir diğeri olan sunucu tabanlı arama özelliği sayesinde aradığınız tüm e-postalara kolayca ulaşabileceksiniz.

Saydığımız bu iki özellik dışında uygulamaya eklenen yeni bir renk seti de oldukça dikkat çeken yeniliklerden bir diğeri. Tüm bunların dışında takma adlar için getirilen destek ve tatil mesajları için otomatik cevaplama seçenekleri de uygulama üzerinde yerini alan diğer özellikler arasında yer alıyor. Şu ana kadar Play Store üzerinde Outlook.com uygulamasının 60.000'den fazla kullanıcı tarafından 3 yıldız ve daha azıyla değerlendirildiğini düşündüğümüz zaman, Microsoft tarafından e-posta uygulaması için yapılan güncellemenin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha görüyoruz.

Yenilenen Outlook.com Android uygulamasına Tamindir.com aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirisiniz.

Yandex.Navigasyon Hazır

YORUMLAR