Mortal Kombat Filminin Yeni Vizyon Tarihi Belirlendi

Mortal Kombat filminin yeni vizyon tarihi bir kez daha güncellendi. Görünüşe göre son tarihe göre fazla beklememiz gerekmeyecek. Detaylar haberimizde.

Oyuncular olarak sabırsızlıkla vizyona giriş tarihini beklediğimiz bir Mortal Kombat filmi var. 1997 yılında vizyona giren son filmden yirmi dört yıl sonra, bir yenisinin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor. İlk duyuru yapıldığında 5 Mart 2021 tarihi işaret edilmişti. Bu tarih, son ertelemeden önce 12 Mart 2021 olarak güncellenmiş olsa da, sizinle paylaştığımız son haberimizde de belirttiğimiz üzere sinemaların yeniden açılışının sonrasına bırakılmıştı. Bugün ise, Mortal Kombat filminin yeni vizyon tarihinin belirlendiğine dair bir müjdeli duyuru daha yapıldı. 

Güney Avustralya topraklarında geçecek olan filmin konusu ve kronolojideki yerine dair henüz bir detay verilmiş değil. Ancak projenin başında James Wan ve Todd Garner dışında Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear ve Sean Robins gibi önemli isimler de bulunuyor. Yönetmen Simon McQuoid iken senaryo ise Greg Russo’ya emanet. 

Mortal Kombat Filminin Yeni Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Yakın bir zaman önce Mortal Kombat Movie Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya bakılırsa, yeni film 16 Nisan 2021 tarihinde vizyona girecek. Ancak filmi izlemek için mutlak suretle sinemaya gitmeniz gerekmeyecek. Çünkü Mortal Kombat, sinema sektörünün devlerinden olan Warner Bros.’un aldığı karar doğrultusunda Matrix 4, Dune, Suicide Squad, Tom & Jerry, Space Jam: A New Legacy ve Godzilla vs. Kong gibi büyük filmler ile HBO Max üzerinden de yayınlayacak. Yani istediğiniz takdirde, Mortal Kombat filmini pek tabii ki evinizin rahatlığında da izleyebileceksiniz. 

Güncel vizyon tarihinin dışında, halen yeni film için merak edilen detaylar aydınlığa kavuşmuş değil. Yani şu an için elimizde vizyon tarihi, yapısı dolayısıyla yoğun şiddet içerikli olacak olması ve göreceğimiz karakterlerden bir kısmı haricinde daha başka bir detay bulunmuyor. Bu bağlamda, şimdiye kadar onaylanıp da filmde göreceğimiz karakter ve bu karakterleri canlandıracak olan oyuncular ise şöyle:  

  • Jackson 'Jax' Briggs - Mehcad Brooks 
  • Kano - Josh Lawson 
  • Liu Kang - Ludi Lin 
  • Mileena - Sisi Stringer 
  • Nitara - Elissa Cadwell 
  • Raiden - Tadanobu Asano 
  • Scorpion - Hiroyuki Sanada 
  • Shang Tsung - Chin Han 
  • Sonya Blade - Jessica McNamee 
  • Sub-Zero - Joe Taslim 

Mortal Kombat Filmi Ertelendi: Yeni Vizyon Tarihi Ne?
OYUN

Mortal Kombat Filmi Ertelendi: Yeni Vizyon Tarihi Ne?

Oyun dünyasının kült serileriden olan Mortal Kombat, uzun zamandan sonra yeni filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR