MrBeast, Neden Prime Video ile Anlaştığını Açıkladı: 5 Milyon Dolar Ödüllü Yarışma Yakında Geliyor!

YouTube'un ünlü isimlerinin başında gelen MrBeast, yarışma programı için neden Prime Video ile anlaştığını açıkladı. İşte detaylar!

MrBeast, Prime Video'da Yarışma Sunmaya Başlayacak: Anlaşmanın Miktarı Dudak Uçuklatıyor!

MrBeast ya da gerçek adıyla James "Jimmy" Donaldson'ın Prime Video ile 100 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilen bir anlaşmayı sonuçlandırmanın eşiğinde olduğu bu yılın başlarında bildirilmişti.

MrBeast, son katıldığı programda neden Prime Video ile anlaştığını samimi bir şekilde paylaştı. Bu sayede gelen iddiaların doğru olduğu da birinci ağızdan doğrulanmış oldu. Peki ünlü isim, dijital yayın platformunda nasıl bir yarışma ile karşımıza çıkacak?

MrBeast, Ödüllü Yarışma Programıyla Prime Video'ya Geliyor!

Dijital ortamda her türden videosuyla büyük popülerlik yakalayan ve milyonlar tarafından izlenen MrBeast ile anlaşan Prime Video, görünüşe göre ünlü YouTuber için de en doğru seçenek olmuş.

100 milyon dolar gibi oldukça yüksek bir meblağ üzerinden anlaşma sağlayan taraflardan MrBeast, katıldığı son programda yarışmanın adının "Beast Games" olacağını da açıkladı. Colin ve Samir'in YouTube kanalına konuk olan isim, neden farklı bir platformla anlaşmadığını da açıkladı.

Daha önce farklı platformlardan da teklif alan Jimmy, Amazon'un tüm kontrolü kendisine vereceğini ve ne isterse yapmasına da izin vereceğini söyledi. Bunun kendisi için en önemli şey olduğunu ifade eden MrBeast, diğer platformların bunu yapmadığını veo yüzden anlaşamadıklarını belirtti.

Beast Games Yarışması Nasıl Olacak?

Ünlü YouTuber, Prime Video'da yayınlanacak yarışma için "Tarihin en büyük yayın programını yapmaya çalışacağım." dedi. Beast Games adlı yarışmada toplamda 1.000 farklı yarışmacının olacağı ve 5 milyon dolarlık bir ödül için yarışacakları açıklandı.

Netflix'in tüm dünyada rekor kıran Squid Game: The Challenge'ını da geride bırakacağı düşünülen yarışma, kazanana verilecek 5 milyon dolarlık ödülle bile şimdiden yarışma tarihinde bir ilke imza atıyor. MrBeast, yarışmada birçok dünya rekorunun da kırılacağını düşündüğünü dile getirdi.

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024
Sinema

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri - 2024

En iyi Amazon Prime dizileri ve filmleri neler? Bu yazıda 2024 yılında popüler dijital yayın platformu üzerinden izleyebileceğiniz en başarılı yapımları bir arada topladık.

Peki siz MrBeast'in bu anlaşması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR