Pokemon Go Türkiye'ye Açıldığında Anında Öğrenmek İster Misiniz?

Pokemon Go Türkiye'ye açıldığında anında öğrenmek ister misiniz? Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın!

Pokemon Go Türkiye'ye Açıldığında Anında Öğrenmek İster Misiniz?

Geçtiğimiz haftalarda belli bölgelerde çıkış yapan ve bir salgın gibi yayılan Pokemon GO hayatımızın bir parçası oldu diyebiliriz. Şimdilik Avustralya, Almanya, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nde çıkış yapan oyunla ilgili resmi olmayan projelerde yavaş yavaş hayata geçmeye başladı. "Is Pokemon Go Available Yet?" isimli proje de bunlardan biri ve Pokemon Go yaşadığınız ülkede çıkış yaptığında size maille haber veriyor.

Yaklaşık 1 haftadır çok fazla Pokemon Go haberi yaptığımızın farkındayız. Fakat dünyanın gündemi bu muhteşem artırılmış gerçeklik oyunu olduğu için biz de kayıtsız kalamıyoruz. Ülkemizin en büyük şirketlerinin değerini bile 1 haftada ekarte eden oyun, sadece oyun ve teknoloji dünyasını değil, ekonomiyi de inanılmaz derecede etkiledi. Hal böyle olunca sosyal hayattan ekonomiye kadar hayatımıza nüfuz etti.

Is Pokemon Go Available Yet? isimli internet sitesine dönecek olursak, bizi büyük bir dertten kurtardığını söyleyebiliriz. Pokemon Go'nun çıkacağı ülkelerin sıralandığı sitede Türkiye'yi bulup "Notify Me!" butonuna tıkladığınızda sizden mail adresi istiyor ve oyun ülkemizde çıkış yaptığında haber veriyor. Sürekli uygulama marketlerini yenilemek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.

Pokemon Go PC’de Nasıl Oynanır?

Pokemon GO Sosyal Medya Devlerini Geride Bıraktı

Türkiye'nin En Kapsamlı Pokemon Go Rehberi

YORUMLAR