Merakla Beklenen Prison Architect 2'nin Çıkış Tarihi Ertelendi!

Hapishane yönetimi simülasyonu Prison Architect 2'nin çıkış tarihi ertelendi. İşte PC ve konsollar için geliştirilen oyunun piyasaya sürüleceği tarih!

Cezaevi inşa etme oyunu Prison Architect 2'nin çıkış tarihi ertelendi. Peki, çok sayıda oyuncu tarafından uzun süredir merak içerisinde beklenen yeni oyun ne zaman çıkacak?

Double Eleven ve Introversion Software tarafından geliştirilen Prison Architect, 2015 yılının ekim ayında piyasaya sürülmüştü. Geliştirici ekip, dünya genelinde büyük bir başarı elde edilmesi üzerine yeni hapishane inşa etme oyunu üzerinde çalışmaya başlamıştı.

Prison Architect 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yayıncılığını Paradox Interactive'in üstlendiği Prison Architect 2 isimli yapım 7 Mayıs 2024 tarihinde satışa sunulacak. Uzun süre boyunca keyifli zaman geçirilmesine imkân tanıyacak yapım PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S platformları için geliştiriliyor.

Prison Architect 2 Fiyatı Ne Kadar?

  • PC (Steam) fiyatı: 17,99 dolar
  • Xbox fiyatı: 950 TL
  • PlayStation fiyatı: 999 TL

Prison Architect 2 Nasıl Bir Oyun?

Bir hapishane müdürünü kontrol ettiğimiz oyunda hapishane tasarlayıp yöneteceğiz. İlk oyuna kıyasla daha kaliteli grafiklere sahip olan yapımda çeşitli kişiselleştirme seçenekleri sunulacak. Yeni oyun ayrıca 3 boyutlu olacak.

1.243 TL Değerindeki Dying Light 2 Ücretsiz Oldu: Hemen Oynayın!
OYUN

1.243 TL Değerindeki Dying Light 2 Ücretsiz Oldu: Hemen Oynayın!

Etkileyici grafikleri ve başarılı atmosferiyle dikkatleri üzerinde toplayan Dying Light 2 Stay Human kısa süreliğine ücretsiz hâle geldi.

Prison Architect 2 oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR