Resmi PlayStation Uygulaması Yayınlandı!

Sony, oldukça kullanışlı özelliklere sahip PlayStation uygulamasını resmi olarak yayınladı

Resmi PlayStation Uygulaması Yayınlandı!

Sony, PlayStation 4'ün çıkışına günler kala konsolu kontrol etmeyi çok daha kolay hale getiren resmi PlayStation uygulaması PlayStation App'ı yayınladı. PlayStation 4 ya da kısaltılmış adıyla PS4 duyurulduğunda yeni nesil konsolun sosyal paylaşım özelliklerine büyük bir vurgu yapılmış ve bir önceki konsola göre çok daha sosyal bir ortamda oyun oynayabileceğimize işaret edilmişti. İşte PlayStation App bu özelliği daha da üst seviyeye taşımaya yardımcı olacak bir uygulama.

PlayStation App sayesinde arkadaşlarımızın hangi oyunu oynadığını görebilecek, kupalarımızı karşılaştırabilecek, profillerini görüntüleyerek en son ne yaptıklarını takip edebileceğiz. Bunun yanında arkadaşlarımızla uygulama aracıyla sohbet etmek, oyunlarla ilgili davetler alıp göndermek, bildiriler almak da mümkün olacak.

Şüphesiz ki PlayStation App'ın en faydalı özelliği konsolumuzu uzaktan yönetebilmemize imkan tanıması. Uygulama sayesinde PlayStation Store üzerinde oyunlara ve indirilebilir içerik gibi eklentilere göz atabileceğiz ve istediğimiz anda bu oyun ve eklentileri PlayStation 4 konsolumuza indirebileceğiz. Bu sayede telefonumuzla veya tabletimizle evde olmasak bile oyun, içerik indirme işlemlerini başlatarak eve geldiğimizde oyunlarımızı hazır halde bulacağız ve oynamaya başlayacağız.

PlayStation App'ın bir diğer kullanışlı yönü ise mobil cihazımızı PlayStation 4'ümüzün sanal klavyesi olarak kullanmamıza imkan tanıması. Bu sayede klavye girdileri ve mesajlaşmalar PlayStation 4 üzerinde eziyet olmaktan çıkacak.

Resmi PlayStation uygulamasını indirmek için:

Dead Trigger 2 Android Versiyonu için İlaç Gibi Güncelleme

YORUMLAR