Samsung, Galaxy Fame ve Galaxy Young'u Duyurdu

Samsung iki yeni Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonunu duyurdu. Bu iki ve yeni cihazların giriş seviyesindeki kullanıcılara hitap edeceği açıklanırken cihazların görselleri de yayınlandı. Giriş seviyesi nedir sorusuna karşılık olarak; İlk de

Samsung, Galaxy Fame ve Galaxy Young'u Duyurdu

Samsung iki yeni Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonunu duyurdu. Bu iki ve yeni cihazların giriş seviyesindeki kullanıcılara hitap edeceği açıklanırken cihazların görselleri de yayınlandı. Giriş seviyesi nedir sorusuna karşılık olarak; İlk defa Android cihaz kullanacak kullanıcılar için üretilmiş cihazlar.

Bu iki yeni Android cihazın duyurulmasından sonra Samsung’un bu yıl içinde duyurması beklenen 8 yeni akıllı telefondan ikisi ortaya çıkmış oldu. Cihazlar oldukça kullanışlı, en azından giriş seviyesindeki kullanıcılar için biçilmiş kaftan demek doğru olacaktır. Samsung’a has tasarımları ile şık bir görünüm sergileyen bu iki cihazın tasarımlarının neredeyse birbirine benzediğini söylemek mümkün.

Galaxy Young ve Galaxy Fame olarak adlandırılan bu iki yeni cihazın teknik özelliklerine kısaca göz atacak olursak;

Samsung Galaxy Young: Genç anlamına gelen bu cihaz yeni ve küçük anlamını da tercüme ediyor. 1 Ghz gücünde bir işlemciye sahip olan cihazda 768 RAM ve 4 GB dahili depolama alanı bulunuyor. 480x320 piksel çözünürlüğe sahip ekranı ve 3 megapiksellik kamerası ile Galaxy Young küçük ama marifetleri büyük bir cihaz.

Samsung Galaxy Fame: Şan, şöhret anlamındaki Fame, diğer yeni cihaz olan Galaxy Young’a göre özellikleri daha düşük tutulmuş gibi görünse de hemen hemen Galaxy Young ile aynı giriş seviyesi bir cihaz. 512 RAM’e sahip olan cihazda 1 Ghz işlemci bulunuyor. 5 Megapiksellik kamerası bulunan Galaxy Fame 3.5 inçlik bir ekrana sahip.

Bu her iki cihazında Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Cihazların ne fiyattan ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor. Bununla birlikte ülkemize de ne zaman giriş yapar bir bilinmez.

Samsung ATIV Tab Fotoğrafları

YORUMLAR